Το σωστό ντύσιμο για να κρύψεις την κοιλιά

images_0aaaaaaa1akooilia.JPG

Τα παντελόνια

Αφού επιλέξεις πιο φαρδιά τοπ, τα παντελόνια σου θα πρέπει να είναι σε πιο στενή γραμμή για να υπάρχει ισορροπία. Ένα παντελόνι cigarette συνιστά την ιδανική επιλογή, είτε είναι τζιν είτε υφασμάτινο.

Τα τοπ

Η κοιλίτσα μπορεί να καλυφθεί με λίγο πιο φαρδιά τοπ ή μπλούζες σε γραμμή αμπίρ.Το βασικό είναι το βλέμμα να επικεντρωθεί στα δυνατά σου σημεία και όχι στην κοιλίτσα.

Οι μεταξωτές τουνίκ, οι μπλούζες σε γραμμή αμπίρ και γενικότερα τα πιο φαρδιά τοπ θα κρύψουν τις ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς. Θα πρέπει, όμως, να είσαι προσεκτική στην επιλογή, γιατί τα πολύ φαρδιά τοπ μπορεί να καλύψουν την κοιλίτσα, αλλά να δείχνουν άκομψα επάνω σου.

Tα φορέματα

Αυτά σε γραμμή αμπίρ τονίζουν το μπούστο και «σβήνουν» τα περιττά κιλά. Επίσης, πολύ καλή επιλογή είναι τα φορέματα σε γραμμή Α. Επίσης, οι ψηλόμεσες φούστες καμουφλάρουν την κοιλιά και δημιουργούν την ψευδαίσθηση της λεπτής μέσης.

Τα αξεσουάρ

Θα πρέπει να ξεχάσεις τις φαρδιές ζώνες που δένουν ψηλά στη μέση, γιατί θα τονίσουν κι άλλο την κοιλιά. Φουλάρια, κοσμήματα και καπέλα ταιριάζουν απόλυτα με το look σου. Ακόμη, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια θα αναδείξει τα πόδια σου. Μην ξεχνάς: Αν θέλεις να φορέσεις ζώνη στη μέση, προτίμησε μια λεπτή που δεν θα τονίσει το πρόβλημά σου στην κοιλίτσα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr