Πλεξίδα ψαροκόκαλο

images_0aaaaaaa1aple.jpg

Η πλεξίδα ψαροκόκαλο έχει γίνει το απόλυτο χτένισμα της σεζόν. Οι περισσότερες κυρίες παγκοσμίως την επιλέγουν ακόμη και για τις βραδινές εξόδους τους και αναμφίβολα ξεχωρίζουν. Αν σας αρέσει, ακολουθήστε τα εξής βήματα που χρειάζονται και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αρχικά πάρτε μία βούρτσα και χτενίστε τα μαλλιά σας με τρεις διαδοχικές κινήσεις από την κορυφή προς τις άκρες. Με αυτό τον τρόπο θα τα ξεμπερδέψετε εύκολα και δεν θα τα σπάσετε.

Στη συνέχεια, αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά και φριζάρουν, κάντε ένα υποτυπώδες ίσιωμα με βούρτσα και πιστολάκι. Για να μη φθείρετε τα μαλλιά σας, ψεκάστε τα πρώτα με νερό ή κάποιο ειδικό σπρέι κατά της θερμότητας.

Εν συνεχεία, χωρίστε τα μαλλιά σας σε μικρότερες τούφες και τελειοποιήστε το ίσιωμα με μια πρέσα. Αφού τα μαλλιά σας είναι ισιωμένα, χωρίστε σε δύο μέρη, από το κέντρο προς τα πίσω. Σηκώστε τις τούφες που βρίσκονται στην κορυφή του κέντρου του κεφαλιού και κρεπάρετέ τις με προσοχή, για να μη σπάσουν.

Πάρτε μία χτένα και στρώστε απαλά τις τούφες που έχετε κρεπάρει, αλλά επίσης με προσοχή, για να διατηρήσετε τον όγκο. Έπειτα ξεκινήστε από την κορυφή του κέντρου του κεφαλιού και πάρτε τα μπροστινά μαλλιά, τα οποία θα χωρίσετε σε τρεις τούφες και στη συνέχεια θα αρχίσετε να πλέκετε. Πρέπει να πάρετε δύο λεπτές ακριανές τούφες και να πλέκετε χιαστί ανά δύο ανάμεσα στη μία μεγάλη κεντρική τούφα.

Πάρτε μετά τις δύο επόμενες πλαϊνές και συνεχίστε να πλέκετε με τον ίδιο τρόπο σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Αφού έχετε ολοκληρώσει την πλεξίδα, πάρτε λακ και ψεκάστε την από απόσταση για δυνατό κράτημα και πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr