Καπαρντίνα: Πως να την φορέσω με στυλ;

images_0aaaaaaa1akapa.jpg

Διαχρονική και κομψή η καπαρντίνα είναι ένα από τα πιο απαραίτητα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ιδιαίτερα χρήσιμη στις μεταβατικές περιόδους του φθινόπωρου και της άνοιξης.

Μήπως όμως απλώς κάθεται στην ντουλάπα σου απλά κρεμασμένη γιατί προβληματίζεσαι πως να την φορέσεις; Αν και φαίνεται εύκολο κομμάτι για στιλιστικούς συνδυασμούς έχει και αυτό τα μυστικά του για να το φορέσουμε σωστά έτσι ώστε να μας κολακεύει και η όλη εμφάνισή μας να δείχνει stylish. Το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι το μήκος της.

Πιο μήκος λοιπόν είναι το καλύτερο; Το μήκος της καπαρντίνας σου πρέπει να είναι πάντα λίγο έως αρκετά πάνω από το γόνατο.

Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι το πιο κολακευτικό ύψος για τις περισσότερες γυναίκες μιας και αφήνει να φανεί το πόδι, δημιουργεί μια συνολικά ισορροπημένη εικόνα και επιτρέπει πολλούς stylish συνδυασμούς. Μία πολύ μακριά καπαρντίνα θα σου δώσει ένα στυλ αλά «matrix» που είναι υπερβολικό και απλά θα δείχνεις ότι χάνεσαι μέσα σε «πολύ ύφασμα».

Η μόνη εξαίρεση είναι εάν είσαι ψηλόλιγνη. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να την φορέσεις και πιο μακριά μέχρι και λίγο πιο κάτω από το γόνατο χωρίς πρόβλημα.

Tip: Εάν η καπαρντίνα σου είναι μακριά πήγαινε την οπωσδήποτε σε μια μοδίστρα για κόντεμα. Η αλλαγή σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

Πως την συνδυάζω; Έναs πολύ trendy συνδυασμός είναι με μακρύ πουλόβερ/μπλουζοφόρεμα, με κολάν και μπότες.

Εναλλακτικά, η καμπαρντίνα μπορεί να φορεθεί με ένα κοντό φόρεμα και γόβες για θηλυκή σικ εμφάνιση την ημέρα αλλά και το βράδυ. Για βραδινό glamour φόρεσέ την με το κοντό μαύρο σου φόρεμα, ακριβά κοσμήματα και τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Μην αφήνεις λοιπόν την καπαρντίνα σου σε αχρηστία…. Βγάλε την από την ντουλάπα σου αυτό το φθινόπωρο και με έμπνευση τις παραπάνω προτάσεις δοκίμασε τους δικούς σου συνδυασμούς και κυκλοφόρησε με έξτρα στυλ!

Πηγή : http://www.nutrimed.gr