8 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας!

images_0aaaaaaa1aganda.jpg

Το styling απαιτεί συχνά μαθηματική σκέψη. Γιατί αν βρείτε 5-6 ευέλικτα κομμάτια που ταιριάζουν όλα μεταξύ τους, αυτό συνεπάγεται μια ατέλειωτη σειρά από σωστές στιλιστικές εξισώσεις.

Το βρετανικό περιοδικό της Vogue, σας προτείνει μερικά από τα πιο χρήσιμα basics που διεκδικούν μια θέση σε κάθε ενημερωμένη αλλά και ευέλικτη γκαρνταρόμπα:

Το παρκά: Έχει κουκούλα και μαζί με τα μποτίνια με κορδόνια αποτελούν το Α και το Ω της στολής που θέλετε να συνθέσετε. Ως καλύτερο χρώμα προτείνεται το λαδί ή μαύρο και βέβαια να μην το περιορίσετε σε πολύ casual συνδυασμούς αλλά να τολμήσετε πιο απρόβλεπτους μαζί με κομψά παντελόνια ή μίνι φορέματα και οπάκ καλσόν.

Η τσάντα που φοριέται χιαστί: Σε τεράστιο μέγεθος και σε ουδέτερο καφέ χρώμα, φοριέται παντού και όλες τις ώρες. Το βράδυ, απλά θα την κρεμάσετε στον ένα ώμο για να τη μετατρέψετε στην επίκαιρη shoulder bag σε στιλ 70ς.

Το ριγέ πουλόβερ: Αντικαθιστά τη μαρινιέρα από βαμβάκι και αποτελεί το πιο cool πλεκτό είδος του χειμώνα. Η πιο πρακτική διχρωμία είναι μαύρο-άσπρο ή μαύρο-μπεζ.

Το χαμηλό μποτίνι με μεσαίο τακούνι: Είναι το πιο ενημερωμένο flat για τις μέρες που περιλαμβάνουν περπάτημα στην πόλη. Τα φοράτε και δεν σας νοιάζει τι καιρό θα κάνει.

Παντελόνι ελαφρά καμπάνα: Δεν θα το ξεπεράσει ποτέ και κανείς γιατί είναι το πιο σέξι παντελόνι! Φέτος το προτιμάμε σε σκούρο ντένιμ ή σε κοτλέ.

Σκούφος: Όταν πιάσουν τα κρύα, είναι αυτό που κάνει το στιλ σας να μην επηρεάζεται από bad hair days. Η χοντρή πλέξη είναι πιο trendy αλλά ενδέχεται να προσθέσει όγκο και να μην κολακεύει, άρα διαλέξτε το προσεκτικά.

Το φούτερ: Επέστρεψε δυναμικά στις fashion ντουλάπες και δεν θέλει να είναι μόνο casual. Λόγω βολικής λαιμόκοψης, κάνει πλέον παρέα και με μεγάλα κολιέ. Το γκρι θεωρείται μάλλον ζωτική αγορά της σεζόν.

Το wedge με κορδόνι: Σταθερή αξία μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είτε το κρύψετε κάτω από μπαντζάκι (καμπάνας), είτε το αναδείξετε πάνω από μπαντζάκι (στενού παντελονιού), θα σας βολέψει αφάνταστα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr