
Υλικά
1,5 πακέτα πτι μπερ μπισκότα
100γρ υποβρύχιο μαστίχα
1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια
5-6 κ.σ. κακάο
100 γρ κουβερτούρα λιωμένη
λίγο γάλα (περίπου 1 φλυτζάνι του καφέ)
200 γρ Flora με extra βούτυρο λιωμένο
για την επικάλυψη θα χρειαστούμε
100 γρ περίπου κουβερτούρα
50γρ κρέμα γαλακτος
200γρ σαντιγύ
κακάο
Εκτέλεση
1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα,το βούτυρο και το υποβρύχιο.
2. Σπάμε τα μπισκότα μας σε ένα μπολ.
3. Στο μπολ ρίχνω και το μίγμα σοκολάτας που λιώσαμε στο βήμα 1 μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά..
4. Τα αραδιάζουμε σε μια πιατέλα.
5. Όταν παγώσει το μωσαικό, κάνουμε μια στρώση από τη σαντυγί.
6. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάκτος και περιχύνουμε την τούρτα,πασπαλίζουμε με κακάο.
Πηγή : Νίκη Χρήστου
http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/