Κρέπα με πραλίνα ,μπανάνες και τριμμένο μπισκότο

images_0aaaaakrepa.jpg

Υλικά

για 5 κρέπες

3 αυγά

2 φλ. τσαγιού γάλα

2 φλ.τσαγιού αλεύρι

1 κ.γ. μπέικιν

4 κ.σ. Flora με έξτρα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

αλάτι

ζάχαρη

βανίλια

Εκτέλεση

1. Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε.

2. Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και το βούτυρο ακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.

3. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το αλοίφουμε με βούτυρο και παίρνουμε περίπου μια κουτάλα από το μείγμα.

4. Το αδειάζουμε στο τηγάνι, το κουνάμε να πάει παντού το μείγμα. Όταν ψηθεί το γυρνάμε από την άλλη πλευρά να ψηθεί κ από αυτή.

5. Επαναλαμβάνουμε άλλες 4ωφορές, σε κάθε κρέπα βουτυρώνουμε με ελάχιστο βούτυρο το τηγάνι.

Για τη γέμιση

μπανάνα κομμένη σε φέτες

μπισκότο τριμένο

πραλίνα φουντουκιού

καρύδια

Πηγή : Νίκη Χρήστου
          http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/