Κεφτεδάκια κρεμμυδιού

images_keftedakia-kremudiou-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Κρεμμύδια μέτρια 5 -6 τεμμάχια    
    Φαρίνα 500 γρ.    
    Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Πιπέρι μαύρο 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Δυόσμος ξερός 2 κουταλιές της σούπας    
    Ρίγανη 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Σπορέλαιο για το τηγάνισμα    

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα πλένουμε , τα τρίβουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Προσθέτουμε  το αλεύρι,τον δυόσμο, το αλάτι ,το πιπέρι, την πάπρικα και την ρίγανη και τα ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με το σπορέλαιο να κάψει , παίρνουμε κουταλιές από το  μείγμα (ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε να είναι οι κεφτέδες) και τηγανίζουμε. Στρώνουμε απορροφητικό χαρτί σε μια πιατέλα, βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα τους κεφτέδες και τους βάζουμε στην πιατέλα για να απορροφηθεί το περιττό λάδι τους. Σερβίρουμε αφού κρυώσουν ελάχιστα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/