Επιδόρπιο στιγμής

images_epidorpio-stigmis-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Ροδάκινα 1 φλιτζάνι του τσαγιού    
    Νεκταρίνια 1 φλιτζάνι του τσαγιού    
    Μπισκότα 2 φλιτζάνια του τσαγιού της αρεσκεία μας    
    Γιαούρτι 250 γρ ελαφρύ    
    Σάλτσα βύσσινο ή μέλι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα φρούτα, τα καθαρίζουμε και τα ψιλοκόβουμε. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα της αρεσκείας μας. Τα βάζουμε σε μπολ ή ατομικά μπολάκια, προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε, περιχύνουμε με σάλτσα βύσσινο  ή  μέλι και απολαμβάνουμε.

* Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι φρούτα μας αρέσουν ακόμα και φρούτα κομπόστα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/