Νέα Limited Edition ποικιλία Cubanía από την Nespresso

new42_CUBANIA.jpg

…με έμπνευση από την παράδοση καφέ της Κούβας

Αντλώντας έμπνευση από το πάθος και τη ζεστασιά του κουβανέζικου τρόπου ζωής, η Nespresso δημιούργησε την Εκλεκτή Ποικιλία Cubanía Limited Edition*, για να προσφέρει μία καινούργια τολμηρή εμπειρία γεύσης. 

Με αυτή τη νέα Limited Edition Εκλεκτή Ποικιλία η Nespresso κορυφώνει την ένταση του καφέ, προσφέροντας την εντονότερη γευστική εμπειρία.  

Με την ασύγκριτη ένταση να εκτινάσσεται στο 13, η Εκλεκτή αυτή Ποικιλία θέλει να μας φέρει στο νου τη συνταγή “cafecito”, μεταφέροντάς μας την απόλυτη απόλαυση καφέ της Λατινικής Αμερικής.

Η Εκλεκτή Ποικιλία Cubanía είναι μία εμπειρία ταξιδιού που ξεκινά με την απαράμιλλη ένταση του χαρακτήρα της και τα δυνατά αρώματά της που απαλύνονται χάρη σε μία ειδική διαδικασία με ατμό η οποία επιτρέπει στις γεύσεις να εκφραστούν πλήρως. Με αυτόν τον τρόπο το μοναδικό χαρμάνι βραζιλιάνικου Arabica και Robusta από την Ινδία αποκαλύπτει το γενναιόδωρο χαρακτήρα του: Ολοκληρωμένο και μεστό, με νότες καβουρδισμένου ασύγκριτης ποιότητας.

Απολαύστε μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ

Χαρείτε μία ατμόσφαιρα λατινοαμερικάνικης παράδοσης καφέ στο σπίτι ετοιμάζοντας την Εκλεκτή Ποικιλία Cubanía με τη συμβολική συνταγή Cubano.

-Απλά βάλτε το περιεχόμενο από δύο μπαστουνάκια (ή 2 κουτ. τσαγιού) ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο σε μία κούπα espresso και εκχυλίστε 25ml Εκλεκτής Ποικιλίας Cubanía απευθείας πάνω στη ζάχαρη.

-Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί πλήρως η ζάχαρη  για να έχετε μία βελούδινη και ανοιχτόχρωμη κρέμα.

-Χρησιμοποιώντας μία δεύτερη κάψουλα Εκλεκτής Ποικιλίας Cubanía, προσθέστε άλλα 25ml καφέ κι ανακατέψτε.

Έτοιμο! Ένας αυθεντικός καφές σε στυλ Cubano και μία στιγμή απόλυτης απόλαυσης που μετατρέπει έναν κορυφαίο καφέ σε επιδόρπιο γκουρμέ,  χάρη στην παχύρευστη υφή του και στις νότες καλοψημένου και καραμέλας.

LIMITED EDITION 2014 SLEEVES CUBANIA

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΙΑ

NESPRESSO BOUTIQUES

•Κανάρη 26 & Πλατεία Κολωνακίου 21, Αθήνα, 106 74

•Κηφισίας 168, Νέο Ψυχικό, 115 25

•Λεβίδου 11, Κηφισιά, 145 62

•Μητροπόλεως 36 & Πλουτάρχου, Θεσσαλονίκη, 546 23

(Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 19:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 και     Σάββατο από 09:00 μέχρι 17:00)

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

www.nespresso.com

(από κινητά: http://m.nespresso.com)

MOBILE APPLICATION

Εφαρμογή Nespresso για κινητά διαθέσιμη για iPhone, iPad και Android.

ΚΑΛΕΣΤΕ

210 6771 300 ή 800 11 71300 (χωρίς χρέωση για κλήση από σταθερό)

FAX

2106771301

*Η Εκλεκτή Ποικιλία Cubanía είναι μία έμπνευση από τον κουβανέζικο τρόπο ζωής αλλά δεν αποτελείται από κουβανέζικο καφέ.