Μικρά cheesecake της στιγμής

new40_mikracheesecake.jpg

Χρόνος Προετοιμασίας: 20΄ Για 24 τεμάχια

Υλικά
Για τις βάσεις

1 πακέτο ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
200g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
50ml κονιάκ (5 κουταλιές της σούπας)

Για την κρέμα

150g φρέσκο τυρί κρέμα
40g άχνη ζάχαρη (4 κουταλιές της σούπας)
300ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
βανίλια σκόνη

Εκτέλεση
ΒΑΣΗ θρυμματίζουμε τά μπισκότα με έναν πλάστη Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι Συμπληρώνουμε στη μαργαρίνη το κονιάκ και τά μπισκότα που έχουμε θρυμματίσει και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε ένα κουπάτ (διαμέτρου 6cm) με μια κουταλιά κάθε φορά από το μίγμα μας, πιέζουμε και ξεφορμάρουμε επάνω σε επιφάνεια με λαδόχαρτο. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν

ΚΡΕΜΑ Χτυπάμε σε ένα μίξερ την κρέμα τυριού μέχρι να μαλακώσει Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια και συνεχιζουμε το χτύπημα μέχρι να «στέκεται». Γαρνίρουμε τις βάσεις με την κρέμα και με ποικιλία φρούτων.