Το ΕΨΑ λάϊτ drops σε νέα καινοτόμα συσκευασία λίτρου!

new39_epsa dispenser.jpg

Η ΕΨΑ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει το λάϊτ drops σε συσκευασία λίτρου με δοσομετρική αντλία. Το λάϊτ drops είναι υγρό γλυκαντικό, πρακτικά χωρίς θερμίδες, που δεν αλλοιώνει τη γεύση. Στη συσκευασία λίτρου, ένα πάτημα της αντλίας ισοδυναμεί με μια κουταλιά ζάχαρη.

Η ΕΨΑ σε συνεργασία με την εταιρεία Organic 3S, κατάφερε να νικήσει την πικρή επίγευση της στέβια και να «χωρέσει 6 κιλά ζάχαρη» σε ένα μπουκάλι. Το προϊόν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση ANUGA 2013 και κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών, με την καινοτόμα σύνθεση και το λειτουργικό σχεδιασμό του. Η μικρή συσκευασία των 30ml αντιστοιχεί σε 150 κουταλιές ζάχαρης, ενώ το dispenser 1L αντιστοιχεί σε 1.000 δόσεις/κουταλιές ζάχαρης. Είναι  κατάλληλο για ζαχαροπλαστική και μαγειρική αφού αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι τέλειο για χρήση σε ζεστά ή κρύα ροφήματα αφού διαλύεται εύκολα και δεν αλλοιώνει τη γεύση του καφέ.

Η ΕΨΑ και η Organic 3S, με αυτοπεποίθηση, με αδιαπραγμάτευτη επιμονή στην ποιότητα αλλά πάντα καινοτόμες, έχουν καταφέρει να κάνουν την παράδοση να μοιάζει μοντέρνα και απολαυστική.