Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS στη «Μικρόπολις 2012»

new34_cheeriosmikropolis.jpg

Τα παιδικά δημητριακά HONEY CHEERIOS της NESTLÉ συμμετείχαν για τρίτη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση «Μικρόπολις 2012 – Μια πόλη θαύμα», που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, μέσα από διαδραστικές εκπαιδευτικές μεθόδους και δράσεις, να ξεναγηθούν στις συναρπαστικές γειτονιές της πιο πρωτότυπης και ζωντανής παιδικής «πόλης»!

Μεγάλος χορηγός της «Γειτονιάς της Γεύσης» ήταν τα δημητριακά HONEY CHEERIOS®, στοχεύοντας στη σωστή εκπαίδευση των μικρών τους φίλων σε θέματα διατροφής. Τα παιδιά, μέσα από το πρωτότυπο μουσικο-θεατρικό μάθημα «Μουσικομαγειρέματα», με πρωταγωνιστή τον Ευτύχη Μπλέτσα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία ενός σωστού πρωινού καθώς και να περάσουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης φτιάχνοντας τις πιο νόστιμες συνταγές.

Τα παιδικά δημητριακά HONEY CHEERIOS της NESTLÉ στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία με στόχο τη διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, χαρίζοντας στους μικρούς τους φίλους το πιο μεγάλο χαμόγελο!