Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος προτείνει Fest!

new27_fest photo.JPG
Tην ανανεωμένη σειρά Σκευών Μαγειρικής και Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Yalco Σωκράτης Κωνσταντίνου και ο σεφ Γιάννης Λουκάκος την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 στο εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι στο Χαλάνδρι.

Η Fest, γνωστή τα τελευταία 30 χρόνια για την ηγετική της θέση στην αγορά των αντικολλητικών σκευών μαγειρικής, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες, περιλαμβάνει επίσης Ανοξείδωτα Σκεύη Μαγειρικής, Εργαλεία Κουζίνας, Μαχαίρια, Σειρά Ζαχαροπλαστικής, Μικρές Ηλεκτρικές Συσκευές. Τη νέα ανανεωμένη σειρά Fest σχεδίασε το δημιουργικό γραφείο Stage Design Office του Σταύρου Παπαγιάννη. Η Fest πωλείται στα Super Markets, στα καταστήματα με είδη οικιακού εξοπλισμού και στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Για την παρουσίαση της Fest, το μενού επιμελήθηκε ο σεφ Γιάννης Λουκάκος και περιελάμβανε σούπα τομάτας με σαλάτα από αβοκάντο και θαλασσινά, τάρτα με κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητές πιπεριές, χοιρινό λαιμό λεμονάτο με κάπαρη, σταφίδα, φρέσκια ρίγανη και πουρέ από σελινόριζα και μαριναρισμένο φινόκιο, μους από σοκολάτα γάλακτος jivara και καραμελωμένα φουντούκια. Η παρουσίαση του μενού έγινε στην σειρά πορσελάνινων πιάτων Apollo της Ιωνία.

Γνωρίστε από κοντά την Ολοκληρωμένη Σειρά Σκευών Μαγειρικής και Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών στις Εκδηλώσεις Μαγειρικής της Fest που διοργανώνονται σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο. Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες και τα καταστήματα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στην σελίδα www.facebook.com/fest.gr