Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS στη «Μικρόπολις 2011»

new26_HN Cheerios.jpg

Τα παιδικά δημητριακά HONEY CHEERIOS της NESTLÉ συμμετείχαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση «Μικρόπολις 2011 – Μια πόλη θαύμα», που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των πολιτών του αύριο.

Παιδιά ηλικίας 2 έως 13 ετών, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις μοναδικές θεματικές γειτονιές της πιο πρωτότυπης και ζωντανής «πόλης», να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής, μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS ήταν ο μεγάλος χορηγός της «Γειτονιάς της Γεύσης», στοχεύοντας στη σωστή εκπαίδευση των μικρών τους φίλων σε θέματα διατροφής. Τα παιδιά έμαθαν για τη σημασία ενός σωστού πρωινού ενώ ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με απίθανες δραστηριότητες, όπως τα «Μουσικομαγειρέματα» του Ευτύχη Μπλέτσα, τα «γλυκά μαγειρέματα» και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας & Διατροφής.

Τα παιδικά δημητριακά HONEY CHEERIOS της NESTLÉ δίνουν αξία στο πρωινό των παιδιών σας και στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία με στόχο τη διατροφική τους διαπαιδαγώγηση.