«Μήνυμα ζωής» … από τα FITNESS

new26_PHOTO.jpg

Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της Nestlé, για 2η συνεχή χρονιά υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στον Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, “Greece Race for the Cure, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ο Αγώνας Δρόμου “Greece Race for the Cure, αποτελώντας παγκοσμίως τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη διοργάνωση κατά του καρκίνου του μαστού, πραγματοποιείται και φέτος στο Ζάππειο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων από 10.000 γυναικών. Ανάμεσά τους συμμετέχουν και πολλές διάσημες Ελληνίδες, που επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Υποστηρίζοντας θερμά τη σημαντική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής», τα FITNESS της Nestlé, ως επίσημος χορηγός του Αγώνα, δίνουν δυναμικά το παρών σε αυτή τη μεγάλη εκστρατεία ευαισθητοποίησης, έχοντας έντονη παρουσία στο χώρο του Αγώνα με διανομή προϊόντων και αναμνηστικών δώρων καθώς και με ενημερωτικά μηνύματα στις ειδικές συσκευασίες τους.  

Τα FITNESS σας προσκαλούν και φέτος να συμμετέχετε στη μεγάλη γιορτή της ζωής διαδίδοντας μαζί τους μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας και στηρίζοντας παράλληλα εκείνες τις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: facebook.com/ NESTLEFITNESS και www.almazois.gr/race