Ο Μπάρμπα Στάθης στο πρόγραμμα Πολιτικής Εκπτώσεων του ΟΑΕΔ

new26_LOGO MS mas kanei kalo.jpg

Η εταιρία Μπάρμπα Στάθης, με στόχο να σταθεί υπεύθυνα δίπλα στους καταναλωτές, στην παρούσα δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Πολιτικής Εκπτώσεων του ΟΑΕΔ, για τους εγγεγραμμένους ανέργους.

Η συμμετοχή της εταιρίας στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά στην παροχή έκπτωσης σε προϊόντα που έχει αγαπήσει το καταναλωτικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευασία αρακά, φασολάκια στρογγυλά, φασολάκια πλατιά ή μπάμιες Μπάρμπα Στάθης κερδίζουν έκπτωση 0,60€ με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Η έκπτωση αντιστοιχεί στην τελική τιμή και ανάλογα με το προϊόν κυμαίνεται από 13% έως 28% με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Θα παρέχεται σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στη μορφή κουπονιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η αγαπημένη μάρκα κατεψυγμένων λαχανικών της ελληνικής οικογένειας, 40 και πλέον χρόνια, στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα στον καταναλωτή, με σταθερό στόχο την ανταπόκριση στις ανάγκες του. Με την κοινωνική της ευθύνη στην καρδιά της φιλοσοφίας της, η εταιρία Μπάρμπα Στάθης, τοποθετείται δυναμικά απέναντι στην κρίση και συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ, παρέχοντας σημαντική έκπτωση σε αγαπημένα προϊόντα κάθε οικογένειας.

Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό!