Monsoon children AUTUMN/WINTER 2011

new26_Monsoon Baby Girl.jpg
Monsoon Girl

Οι μικρές κυρίες θα κρατηθούν ζεστές αυτόν τον χειμώνα χωρίς να χάσουν το στιλ τους με ανάγλυφα υφάσματα και φωτεινά, πλούσια χρώματα. Η συλλογή Monsoon Girl για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011 περιλαμβάνει εκτός από τα υπέροχα, θηλυκά φορεματάκια για πάρτι και μια ανανεωμένη πρωινή συλλογή που ακολουθεί τις τάσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Χρωματιστά ή εμπριμέ θηλυκά φορέματα με vintage έμπνευση και περίπλοκα κεντήματα μεταμορφώνουν τα κοριτσάκια σε prom queens στα παιδικά πάρτι, ενώ tweed σύνολα και γούνινα γιλέκα συνδυάζονται για ένα άνετο country look.

Απαραίτητα για τη σεζόν, βελούδινα παντελονάκια σε κερασί φοριούνται με λαμπερά cardigans και γούνινα παλτό για κοριτσάκια που ξεχωρίζουν.

Tweed και βελούδινα jackets συνδυάζονται με ασορτί φούστες ή jeans καμπάνα με τσέπες για ένα πιο casual στιλ.

Monsoon Girl1 Monsoon Girl Partywear

Monsoon Boy

Τα μικρά αγόρια θα ξετρελαθούν με τα ανανεωμένα δημοφιλή μοτίβα της συλλογής Monsoon Boy. Αγωνιστικά και κλασσικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες αλλά και κονκάρδες, καρό και απλικέ συνδυάζονται με μπουφάν aviator, στενά τζιν παντελόνια και πλεκτά για ένα στιλάτο αγορίστικο look.

Για στυλ στο κρύο, άνετα πλεκτά και καρό πουκάμισα συνδυάζονται με σκουρόχρωμα τζιν. Ζακάρ πλεκτά πουλόβερ και χρωματιστά στενά τζιν δίνουν μια μοντέρνα νότα στο καθημερινό ντύσιμο.

Monsoon Boy 

Στα καταστήματα Monsoon

Εμπορικό Κέντρο The Mall*, Μαρούσι τηλ. 210-6300275

Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πυλαία, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310-475869

Εμπορικό Κέντρο My Mall, Φράνκλιν Ρούζβελτ 285, Λεμεσός, Κύπρος τηλ. 00357-25812565

Και στα επιλεγμένα καταστήματα Accessorize

Ερμού*, Κηφισιά, Γλυφάδα, Χαλάνδρι*, Πειραιώς-Εμπορικό Κέντρο Athens Heart, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος(αναχωρήσεις), Θεσσαλονίκη-Τσιμισκή70*, Λάρισα-Ρούσβελτ 27Α και Εμπορικό Κέντρο Pantheon Plaza ,Ιωάννινα, Λευκωσία, Εμπορικό κέντρο The Mall of Cyprus

(*η συλλογή Monsoon Boy διατίθεται μόνο στα καταστήματα Monsoon με αστερίσκο)

monsoon.co.uk