Accessorize AUTUMN / WINTER 2011: 4 νέες δελεαστικές συλλογές!

new26_Georgeous Gadgets-Travel Laptop Case- Euro 43.jpg
Τα Accessorize ανοίγουν το κουτί του θησαυρού για τη νέα σεζόν με τέσσερις δελεαστικές νέες συλλογές. Με μια ladylike νότα από τα αγαπημένα 70’s, πολιτισμικές αναφορές πάνω στο αστικό look μιλιτέρ, μια συνάντηση του vintage με το city look και μια εικονογραφική σειρά με έμπνευση τα γιαπωνέζικα prints, η νέα συλλογή Accessorize για το Φθινόπωρο-Χειμώνα συλλαμβάνει όλα τα must have νέα trends της πιο ενημερωμένης χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας!

MARGOTTA 70’s ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Η δεκαετία που λατρεύει η μόδα, εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα και τη νέα σεζόν με εντυπωσιακά αξεσουάρ που επιβάλουν το αγαπημένo 70’s look.

Ολόκληρη η συλλογή ξεχειλίζει από θηλυκότητα. Ανοιγοκλείνοντας τις μακριές της βλεφαρίδες κάτω από ένα floppy μαλακό καπέλο, η follower της Margot είναι δυναμική, τολμηρή και δε διστάζει να ακολουθήσει πιστά τη μόδα.

PHOENIX ΦΟΛΚΛΟΡ ΜΙΛΙΤΕΡ

Με ένα ταξίδι σε μακρινούς πολιτισμούς, η συλλογή Phoenix συνδυάζει το trend μιλιτέρ για τη νέα σεζόν με Σκανδιναβικά και Ινδιάνικα φολκλόρ στοιχεία.

Το κατά βάση ανδρικό καθημερινό city look, προστάζει

μια παλέτα από ναυτικό μπλε και εκρού, με φόντο ουδέτερες αποχρώσεις και πινελιές από έντονο κόκκινο.

ABBY – ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΞΟΧΗΣ

Αποδράστε από την πόλη κάνοντας ένα νοσταλγικό ταξίδι στην εξοχή με την συλλογή Abby. Μια εκλεκτική συλλογή από νέα και παλιά ευρήματα με έμπνευση από ρετρό καρτ ποστάλ, κυνηγετικά τρόπαια, παλιομοδίτικα τυπογραφικά και αντίκες.

Ρολόγια, ταπισερί, patchwork και μπροκάρ υφάσματα είναι τα στοιχεία κλειδιά αυτού του κεφάτου φθινοπωρινού look.

LILY – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Με vintage έμπνευση και oriental στοιχεία, η συλλογή Lily αναδίδει ένα ρομαντικό vibe με ντελικάτα μοτίβα και ακολουθεί το trend ρετρό με νοσταλγική διάθεση.

Συνεχίζοντας την καλοκαιρινή αναβίωση του κιμονό, η συλλογή παίζει με τις γιαπωνέζικες επιρροές στα αξεσουάρ και τολμά να τονίσει την απαλή , χρωματικά ουδέτερη παλέτα της με πινελιές από ζωηρά χρώματα.

ACCESSORIZE ANGELS

Αυτή τη σεζόν οι μικρές κυρίες θα ξετρελαθούν με την χαρούμενη συλλογή Accessorize Angels. Από γαλότσες με κουκουβάγιες με ασορτί ομπρέλα μέχρι και γάντια με ζωάκια και χαριτωμένα εμπριμέ τσαντάκια, υπάρχει σίγουρα κάτι για κάθε μικρή επίδοξη fashionista!

GORGEOUS GADGETS

Αποδεικνύοντας πως τα Accessorize δεν είναι οι ειδικοί μόνο στα κοσμήματα, τα πετράδια και τα καταπληκτικά prints, λανσάρουν για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν μία εμπνευσμένη συλλογή από gadgets.

Από εμπριμέ και στολισμένα USB memory sticks και θήκες για laptop μέχρι πρωτότυπα ακουστικά με στρας ή λουλούδια θα σας κάνουν να δείτε την τεχνολογία με άλλα μάτια!

ACCESSORIZE.COM

accessorize    

   

{gallery}accesaug11{/gallery}