GAEA SNACK PACK. Η καθημερινότητα γεμίζει από gourmet γευστικές και διατροφικές αξίες

new25_GAEA_SNACKPACK.jpg
Η GAEA, με όραμα και αποστολή να καινοτομήσει αλλά και να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στον κλάδο τροφίμων, συνεχίζει να προσφέρει τόσο  στην Ελλάδα όσο και στις απαιτητικές διεθνείς αγορές υψηλής ποιότητας, παραδοσιακά, αυθεντικά προϊόντα της Ελληνικής διατροφής πάντα μέσα από  ένα περιτύλιγμα καινοτομίας, υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας.

Έτσι λοιπόν, πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να απολαμβάνετε καθημερινά ένα snack που συνδυάζει την gourmet γεύση με τις υψηλές διατροφικές αξίες; Μια τέτοια επιλογή θα άλλαζε την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο αλλά και προς το γευστικότερο. Η Gaea, μια εταιρεία που δεν σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει με την δημιουργικότητα στον τρόπο σκέψης της και τα πραγματικά εξελιγμένα αυθεντικά προϊόντα της, το έκανε πραγματικότητα.

Με ιδιαίτερη περηφάνια η GAEA κυκλοφόρησε τη νέα σειρά Gaea Ελιές σε συσκευασία Snack Pack. Μια σειρά προϊόντων που γεννήθηκε μετά από 2 χρόνια έρευνας και μελέτης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ε.Μ.Π. Τα Gaea Snack Pack είναι εκλεκτές Ελιές Καλαμών και Θρούμπες Θάσου ΠΟΠ που προσφέρονται με όλες τους τις γευστικές και διατροφικές αξίες σε καινοτόμες συσκευασίες.

GAEA SNACK PACK Kalamata Olives 90g_GR 0310_300dpi (3)

Που βρίσκεται η καινοτομία τους;

  • Δεν έχουν καθόλου υγρά, άλμη ή λάδι για να αποφεύγονται τα ενοχλητικά σταξίματα.
  • Δεν έχουν καθόλου συντηρητικά για να αναδεικνύεται η φυσική τους ποιότητα.
  • Έχουν χαμηλή αλατότητα που τα καθιστά απόλυτα υγιεινά και μεγιστοποιεί την γευστική τους απόλαυση
  • Έχουν πρακτικό μέγεθος και πρωτοποριακή επανακολλητική ταινία για να ανοίγουν και να κλείνουν εύκολα και να μπορούν να σας ακολουθούν παντού

Κάθε συσκευασία  Gaea Snack Pack προσφέρει έναν αυθεντικά gourmet χαρακτήρα. Οι Ελιές Καλαμών παράγονται στη Σελασία και το Γεράκι της Λακωνίας, μια περιοχή με ιδανικό μικροκλίμα. Τραγανές, πεντανόστιμες και πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες συλλέγονται με το χέρι ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων. Οι Θρούμπες Θάσου ΠΟΠ ωριμάζουν και ζαρώνουν φυσικά πάνω στα ελαιόδεντρα όπως και στα αρχαία χρόνια. Απόλυτα φυσικές δημιουργούνται με την πατροπαράδοτη συνταγή και με την προσθήκη ελάχιστου αλατιού γεγονός που τις καθιστά ένα υγιεινό μεσογειακό έδεσμα με την ανεπανάληπτη γεύση που συγκίνησε και εξακολουθεί να συγκινεί γενιές και γενιές Ελλήνων.

GAEA SNACK PACK Sundried Olives 90g_GR 0310_300dpi (2)

Η Gaea με τα νέα Gaea Snack Pack έκανε και πάλι το «θαύμα» της. Αλλάζει την καθημερινότητά μας και τη γεμίζει με απολαυστικές γεύσεις και υψηλές διατροφικές αξίες. Γεύσεις και αξίες που μπορούν να μας ακολουθούν παντού, στο γραφείο, στο σχολείο, στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού μας οδηγούν οι προσωπικές μας δραστηριότητες.

Γεύσεις και αξίες που αναγνωρίστηκαν από τον πρώτο κιόλας μήνα από το λανσάρισμά τους επιβραβεύοντας τα Gaea Snack Pack με σημαντικές διακρίσεις: 1 Star Gold Award, UK “Great Taste Awards 2010” για τις Ελιές Καλαμών Snack Pack. Progressive Grocer Editors Pick Award, ΗΠΑ “Progressive Grocer Awards 2010” για τις Ελιές Καλαμών Snack Pack. Βραβείο Gourmet, Ελλάδα, Διαγωνισμός “Gourmet 2010” για τις ελιές Καλαμών Snack Pack. Sials Trends & Innovation, Παρίσι 2010, όπου επιλέχθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα και παρουσιάστηκαν στο ειδικό section «Trends and Innovations».