Απολαύστε και το καλοκαίρι την εμπειρία του your coffee shop @ home με τα νέα απολαυστικά ροφήματα της NESCAFÉ® Dolce Gusto® !!!

deltia typou 2_dolcegusto.JPG

Η αγαπημένη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFÉ® Dolce Gusto®, που μπήκε στη ζωή μας τον Σεπτέμβριο, υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από νέα απολαυστικά κρύα και ζεστά ροφήματα!

Καθίστε αναπαυτικά στη βεράντα σας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του your coffee shop @ home προσφέροντας στους φίλους σας τα νέα Cappuccino Ice, κρύο Nestea Peach, αλλά και τον αγαπημένο σας φραπέ που θα έχετε φτιάξει ακριβώς όπως το θέλετε!

Η NESCAFÉ® Dolce Gusto® επιφυλάσσει μια μοναδική έκπληξη στους μικρούς της φίλους παρουσιάζοντας το αγαπημένο ζεστό ρόφημα Nesquik που θα το λατρέψουν!

CAPUCCINO ICEΠαράλληλα, η οικογένεια ροφημάτων της NESCAFÉ® Dolce Gusto® διευρύνεται ακόμα περισσότερο με μια σειρά από αγαπημένες ζεστές γεύσεις που δε θα τις χορταίνετε και τις οποίες θα μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nescafe Dolce Gusto: www.dolce-gusto.gr!

Ο αγαπημένος & εντυπωσιακός Latte Macchiato κάνει θεαματική είσοδο με γεύση βανίλια ενώ έρχεται η μοναδική Mocha να κατακτήσει τον ουρανίσκο και τα πρωινά σας!

Την ίδια στιγμή οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εύκολα και γρήγορα τον κλασικό καφέ φίλτρου καθώς και μια φοβερή ποικιλία espresso (espresso intenso, espresso macchiato cortado, café lungo, espresso decaf, espresso ristretto, espresso buondi).   

Τέλος, οι καταναλωτές έχουν πάντα τη δυνατότητα να πίνουν τα ήδη αγαπημένα  ροφήματα της NESCAFÉ® Dolce Gusto® όπως το NESCAFÉ® Classic με την τέλεια κρέμα, τον απολαυστικό Cappuccino, το τέλειο Chococcino με το βελούδινο ρόφημα ζεστής σοκολάτας καθώς και το Latte Macchiato που έχει κατακτήσει τις καρδίες όλων μας!

Απολαύστε τις νέες γεύσεις της NESCAFÉ® Dolce Gusto® και ζήστε την εμπειρία του your coffee shop @ home και το καλοκαίρι!

Λίγα λόγια για τη NESCAFÉ® Dolce Gusto®:

NESCAFE FRAPPEΜε την υπογραφή, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα δύο κορυφαίων μαρκών (Nestlé & Krups) στην Ελλάδα, η NESCAFÉ® Dolce Gusto® είναι η μοναδική μηχανή πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργεί με πίεση 15 bar ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζεστών και κρύων ροφημάτων.

Η NESCAFÉ® Dolce Gusto® είναι μοναδική για πέντε λόγους:

  • ·Μεγάλη ποικιλία αγαπημένων ροφημάτων
  • ·Εγγύηση άριστης ποιότητας καφέ χάρη στην επαγγελματική λειτουργία του συστήματος με 15 bars
  • ·Παραγωγή ζεστών και κρύων ροφημάτων
  • Ευκολία στη χρήση, που επιτρέπει την παρασκευή ροφημάτων με αφρόγαλα, στο λεπτό!
  • Μοναδικό design και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε τέσσερα ιδιαίτερα σχέδια μηχανών για κάθε γούστο.

Λίγα λόγια για τη Nestlé:

NESQUIKΗ Nestlé S.A. είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Διατροφής, της Υγείας και της Ευεξίας. Με έδρα της το Vevey στην Ελβετία, η Nestlé διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 130 χώρες, λειτουργεί 449 εργοστάσια σε 83 χώρες και απασχολεί 278.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Η ετήσια επένδυσή της σε Έρευνα και Ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη του κλάδου, ενώ το  προσωπικό της στον τομέα αυτό ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Το Ερευνητικό Κέντρο της Nestlé (Nestlé Research Centre), όπου διεξάγεται βασική έρευνα, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ερευνών στο είδος του. Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες τροφίμων και ποτών. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestlé της Λουμίδης Α.Ε. NESTEA PEACHτο 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, με κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και τέσσερα εργοστάσια. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί συνολικά περισσότερους από 1.000 εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει τον ελληνικό καφέ Παπαγάλος Λουμίδης και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή στις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως (κυρίως στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κύπρο, την Αλβανία, την Αυστραλία και την Αγγλία).