Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης: Τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν!

new22_arakas-450g.jpg

Σε νέες «φρέσκες» δημιουργικά συσκευασίες που εκσυγχρονίζουν την εικόνα της πιο αγαπημένης μάρκας λαχανικών.

Ο Μπάρμπα Στάθης πιστός στην καινοτομία ανανεώνει την εικόνα του σε περισσότερους από 70 κωδικούς λαχανικών, ανάμικτων λαχανικών, ρυζιών με λαχανικά και πατάτας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την αγνότητά τους.

Όλες οι νέες συσκευασίες, με τον ιδιαίτερα σύγχρονο σχεδιασμό, φέρουν στο μπροστινό μέρος τους τη σφραγίδα διατήρησης βιταμινών που έρχεται να πιστοποιήσει τον έλεγχο και την ποιότητα των λαχανικών Μπάρμπα Στάθης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Πρόκειται ουσιαστικά για την εγγύηση ότι ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας φέρνει στο πιάτο μας τα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης χωρίς συντηρητικά, χωρίς ίχνος φυτοφαρμάκων, διατηρώντας τις βιταμίνες και όλη τους τη γεύση.

Η επιλογή των σπόρων με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια, η υποδειγματική καλλιέργεια και η διαρκής παρακολούθηση και αφοσίωση των έμπειρων γεωπόνων του Μπάρμπα Στάθη εξασφαλίζουν λαχανικά ανώτερης διατροφικής αξίας. Η συλλογή των λαχανικών την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και η άμεση κατάψυξή τους εξασφαλίζουν ότι τα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης φτάνουν στο πιάτο σας τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν!

Στις νέες συσκευασίες αναγράφονται οι λεπτομερείς διατροφικές πληροφορίες, καθώς και η αναλυτική διατροφική αξία μίας μερίδας, σύμφωνα με το σύστημα Ενδεικτικής Ημερήσιας Πρόσληψης (G.D.Α.). Επιπλέον, σε κάθε συσκευασία υπάρχουν οδηγίες μαγειρέματος και νέες προτάσεις συνταγών για μια νόστιμη και υγιεινή καθημερινή διατροφή.

40 και πλέον χρόνια τώρα, ο Μπάρμπα Στάθης προσφέρει στον καταναλωτή τη μεγαλύτερη ποικιλία λαχανικών, χωρίς συμβιβασμούς στη θρεπτική τους αξία και την απόλαυση!

Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό!

mparmpastathis2