Δημήτρη Γιαννέτος – Επίσημος Make Up Artist&Hair Stylist της L’ Oréal Paris στην Ελλάδα

deltia typou 2_img_3174.jpg

Tον χαρισματικό Δημήτρη Γιαννέτο επέλεξε η LOréal Paris για την θέση του Επίσημου Make Up Artist&Hair Stylist της L’ Oréal Paris στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 9 χρόνια ο Δημήτρης Γιαννέτος κατέχει μια υψηλή θέση στο χώρο της ομορφιάς. Οι δουλειές του, τόσο στο χώρο της μόδας, όσο και στο χώρο της showbiz, είναι αναγνωρισμένες και δεσπόζουν σχεδόν σε όλα τα περιοδικά της Ελλάδας όπως το Elle, Madame Figaro, Maxim, Esquire, In Style, Down Town, OK, Hello, Nitro, Status, Celebrity.

Στον χώρο της τηλεόρασης έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές ως αποκλειστικός make-up artist & hair stylist. Ορισμένες από αυτές είναι το “ Exclusive”, “Πάμε Πακέτο”, “Πρωϊνό μου”, “Money Drop”  “¨Μες την καλή χαρά”,  “Chart Show”, “Αγρότης Μόνος Ψάχνει», “Πολύ Μπλα-Μπλα”, “Η εκδίκηση της ξανθίας¨,¨50-50”, “Η Ελλάδα Παίζει”. Ακόμα, έχει βάλει την υπογραφή του σε πολλά video clips καλλιτεχνών.

PhotoΜαζί με την  ομάδα του  επιμελήθηκαν  τα μοναδικά looks των 110 μοντέλων του Mad walk Show απογειώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Η αγάπη και η αφοσίωση του Δημήτρη για την τέχνη του είναι οι βασικότεροι λόγοι που τον έχουν κατατάξει σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο αξιόλογους εκπροσώπους της ομορφιάς. Οι ιδέες του ανατρεπτικές, και τα αποτελέσματα της δουλειάς του συναρπαστικά και μοναδικά.

«Η ομορφιά είναι τέχνη και εγώ είμαι πάντα εδώ πρόθυμος και δεσμευμένος να την υπηρετώ»