H KONBA στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

deltia typou 2_konvaes.jpg

H KONBA στα πλαίσια του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής  ευθύνης  το οποίο υλοποιεί την τελευταία πενταετία  και σε συνάρτηση με τον πυλώνα δράσεων της που αφορούν την κοινωνία, στηρίζει την δράση σίτισης  που πραγματοποιεί ο Τομέας Πρόνοιας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Οι ανάγκες για σίτιση των ευπαθών ομάδων μεγαλώνουν μήνα με τον μήνα, γι’αυτό  και ο Ε.Ε.Σ. έχει οργανώσει ημερήσια συσσίτια  αλλά και διανομή τροφίμων . Ανταποκρινόμενη λοιπόν η ΚΟΝΒΑ στις ανάγκες αυτές  προσέφερε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, σε διάστημα έξι μηνών,  περισσότερα από  10.000 προϊόντα της.

Διαπιστώθηκε ότι η ΚΟΝΒΑ μπορούσε να προσφέρει σημαντική υποστήριξη παρέχοντας  διάφορα προϊόντα της  , δεδομένου ότι τα ψαρικά αποτελούν μία θρεπτική, πρωτεϊνούχα και πλήρη τροφή. Είναι άμεσα καταναλώσιμη  και δεν απαιτείται προετοιμασία/μαγείρεμα  από τον φορέα οργάνωσης του συσσιτίου.

Ελπίζουμε να κινητοποιηθούν και άλλοι  φορείς αλλά και ιδιώτες ώστε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την  αλληλεγγύη των ευπαθών  κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη την στήριξή μας.

konvaes2