Διαγωνισμός Εικόνας με Χρήση Κάμερας Κινητού Τηλεφώνου Shoot_it

deltia typou 2_frame6new.gif

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Shoot_it για 2η χρονιά! Συνεχίζοντας την περυσινή επιτυχία, τα βραβευμένα shoot_it βίντεο ταξιδεύουν εκτός συνόρων για να συμμετάσχουν φέτος στο διαγωνιστικό μέρος του Hong Kong Mobile Video Awards! Ο διαγωνισμός εικόνας που βασίζεται στην αμεσότητα του κινητού τηλεφώνου και τη δημιουργική του χρήση ως μέσο έκφρασης, επανέρχεται με νέες ιδέες και συνεργασίες, και προσκαλεί το κοινό να παίξει με τη φαντασία και τη δημιουργία με νέο θέμα:

Όνειρα σε Κίνηση

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος είτε ατομικά, είτε σε ομάδες χωρίς περιορισμό στον αριθμό των ατόμων.

 

Το διαγωνιστικό αντικείμενο περιλαμβάνει:

 

Α. Ταινίες μικρού μήκους (1’ – 5’)

Β. Φωτογραφίες (minimum 3 – maximum 5)

 

Η υποβολή των συμμετοχών γίνεται μέσω του διαδικτυακού χώρο του διαγωνισμού www.shootit.gr έως και την 31η Μαρτίου 2011. Οι διακριθείσες συμμετοχές θα βραβευθούν με υποτροφίες για σπουδές στην φωτογραφία, το βίντεο και τις νέες τεχνολογίες.

 

Το shoot_it έχει εξασφαλίσει μια σημαντική συνεργασία με το Hong Kong Mobile Film Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ εικόνας από κινητό στον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρει τις κουλτούρες και τα ερεθίσματα νέων καλλιτεχνών σε διεθνή δίκτυα διασύνδεσης, ενισχύοντας τον σκοπό και το όραμα του θεσμού.

Οι καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς προβλήθηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ‘Νύχτες Πρεμιέρας’, ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες στην Photo Biennale Θεσσαλονίκης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

T: 210 6430683

F: 210 6430686

E: info@shootit.gr

www.shootit.gr