Τα FITNESS γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

new12_PHOTO_FITNESS (2).jpg

Τα Δημητριακά Πρωινού FITNESS της NESTLÉ γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και εκπαιδεύουν το κοινό για την αξία του πρωινού γεύματος!

 

Τα FITNESS, μέσα από τη διανομή προϊόντων και εκπαιδευτικών φυλλαδίων, ενημερώνουν χιλιάδες νοικοκυριά σχετικά με τη σημασία του πρωινού, στα πλαίσια μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Παράλληλα, μέσα από την επιστημονική έκδοση “Ευεξία” που θα διανεμηθεί πανελλαδικά, τα FITNESS παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής που συνδυάζει άσκηση και σωστή διατροφή, καθώς και μικρά μυστικά που συντελούν στην απόκτηση ενός καλύτερου επιπέδου ζωής και υγείας.

Η πρωτοβουλία αυτή των Δημητριακών Πρωινού με Ολική Άλεση FITNESS έχει στόχο να μεταδώσει στους καταναλωτές την αξία και τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής, παροτρύνοντάς τους να εντάξουν στην καθημερινότητά  τους «καλές συνήθειες» αρχίζοντας με το πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας!

 

 

Σχετικά με τα Δημητριακά Πρωινού με Ολική Άλεση FITNESS της NESTLÉ

 

Η σειρά δημητριακών FITNESS της NESTLÉ αποτελεί την καλύτερη λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό, αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοναδικές γεύσεις τραγανών νιφάδων σιταριού Ολικής Αλέσεως: τα απλά FITNESS, τα FITNESS & Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Red Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Chocolate, τα FITNESS Dark Chocolate, τα FITNESS & Yoghurt, τα FITNESS Honey & Almonds και τέλος, τα FITNESS Bars (κλασσική, φράουλα, σοκολάτα, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με γεύση φουντούκι και λευκή σοκολάτα). Τι κάνει όμως τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της NESTLÉ τόσο ξεχωριστά; Το μυστικό βρίσκεται στην Ολική Άλεση! Με τον όρο «Ολική Άλεση» εννοούμε την επεξεργασία κατά την οποία όλα τα μέρη του σπόρου αλέθονται μαζί έτσι ώστε να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα δημητριακά Ολικής Αλέσεως είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως βοηθάει στη ρύθμιση του βάρους του σώματος, στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και στη μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων.