Μόδα Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2010 2011: Οι πιο hot τάσεις της μόδας στα μαλλιά

new12_5483056_blog.jpg

Θέλετε να ανανεώσετε το look των μαλλιών σας και δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πόσο μεγάλη θα είναι η αλλαγή; Το dietup.gr συγκέντρωσε για εσάς τα πιο hot hair trends για αυτό το χειμώνα! Χτενίσματα, κουρέματα και χρώματα για όλα τα γούστα, αυστηρές αλλά και πιο κοριτσίστικες τάσεις, όλα όσα παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι για αυτό το χειμώνα είναι εδώ …για τα μάτια σας μόνο!

 

Top 10 hair styles:

 

1. Sleek κότσοι

Επιστρατεύστε και πάλι τα τζελ και τις λακ γιατί φέτος θα χρειαστείτε μάλλον πολλά μπουκάλια αν το στυλ αυτό είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο.

{gallery}modamalliafall10_11/sleekkotsoi{/gallery}

2. Χαλαρά σινιόν

Δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο ούτε πολύ πιστολάκι για να υιοθετήσετε αυτό το στυλ. Ένα απλό στέγνωμα, ένα χαλαρό πιάσιμο ενός ατημέλητου κότσου στο κέντρο ή στο πλάι και ένα ίσιωμα στην φράντζα την οποία θα αφήσετε ελεύθερη στο πλάι. Αν πάλι θέλετε να προσαρμόσετε το στυλ σε κάτι πιο επίσημο ή βραδινό, προσπαθήστε να κάνετε ένα πιο περίεργο σινιόν (πχ πιάστε τούφες με τσιμπιδάκια έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει με λουλούδι!)

{gallery}modamalliafall10_11/xalarasinion{/gallery}

3. Κρεπάρισμα

Ο όγκος είναι κι αυτός στη μόδα! Σε αντίθεση με τους αυστηρούς κότσους και τα τεντωμένα μαλλιά στις αλογοουρές, το κρεπάρισμα είναι και αυτό πάλι στη μόδα. Κρεπάρετε έντονα τα μαλλιά σας ώστε να δώσετε πολύ όγκο και πιάστε ένα χαλαρό σινιόν. Διαφορετικά κρεπάρετε, πιάστε τα μαλλιά σας ψηλότερα σε μια αλογοουρά και φορέστε μια χοντρή κορδέλα ή μια εντυπωσιακή στέκα.

{gallery}modamalliafall10_11/kreparisma{/gallery}

4. Ίσια με πολύ τζελ

Στεγνώστε, ισιώστε (όσες δεν έχετε ίσια ή σχεδόν ίσια μαλλιά), τραβήξτε προς τα πίσω  και βάλτε πολύ τζελ! Το wet look είναι μόδα κι ας έρχεται χειμώνας!

{gallery}modamalliafall10_11/isiamepolytzel{/gallery}

5. Αλογοουρές

Ήρθαν να δώσουν μια πιο κοριτσίστικη και ανάλαφρη διάθεση και να μας απαλλάξουν από πολλές ώρες styling! Θα είναι ίσως η τάση που θα αγαπηθεί από τις περισσότερες γυναίκες! Tip: Χρησιμοποιήστε δύο λαστιχάκια, ένα για να στερεώσετε την αλογοουρά κοντά στο κεφάλι κι άλλο ένα στη μέση της αλογοουράς! Το είδαμε στους οίκους Blugirl και Jean Paul Gaultier και μας άρεσε πολύ!

{gallery}modamalliafall10_11/alogooura{/gallery}

6. Χαλαρά wavy μαλλιά

Στεγνώστε και χρησιμοποιήστε το ψαλίδι σε χοντρές τούφες για να κάνετε πολύ ανάλαφρες μπούκλες, ή πιάστε με χοντρά ρόλεϊ όταν είναι ακόμα λίγο νωπά. Αφήστε να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους σας! Είναι το στυλ που αγαπούν οι άντρες περισσότερο από κάθε άλλο!

{gallery}modamalliafall10_11/xalarawavymallia{/gallery}

7. Πομπαντούρ

Είναι το στυλ που είδαμε στην πασαρέλα του Fendi, και έχετε δει ίσως σε φωτογραφίες του ’50 και του ’60: ένα μικρό γυριστό λοφίο που σχημάτιζαν τα μαλλάκια των μωρών της εποχής. Είναι από τα trends που θα αποδείξει ότι σίγουρα ξέρετε από μόδα, αλλά προσοχή: δεν πηγαίνει σε όλα τα πρόσωπα. Αν είστε αρκετά τολμηρές και με πολλές γωνίες στο πρόσωπό σας …τολμήστε το και καλή επιτυχία!

{gallery}modamalliafall10_11/pompadour{/gallery}

8. Μακριές φράντζες που πέφτουν στα μάτια

Κόψτε μακριές φράντζες, ισιώστε ελαφρά, κάντε χωρίστρα στο πλάι και αφήστε τη φράντζα να καλύψει σχεδόν το μισό πρόσωπο. Δεν πειράζει…θα βλέπετε από το άλλο μάτι!

{gallery}modamalliafall10_11/makriesfratzesnakalyptountamatia{/gallery}

9. Απόλυτα ίσια και χωρίστρα στη μέση

Βάλτε μπρος το μπιστολάκι και επιστρατεύστε την υπομονή σας! Έχετε πολύ ίσιωμα μπροστά σας! Και μόλις τελειώσετε με το μπιστολάκι χρησιμοποιήστε για καλό-κακό και το ψαλίδι ισιώματος! Και η χωρίστρα αυστηρά στη μέση και απόλυτα ίσια!!! Άντε, καλό κουράγιο ειδικά στις σγουρομάλλες!

{gallery}modamalliafall10_11/apolytaisiakaixwrostrasthmesh{/gallery}

10. «Α λα γκαρσόν»

Το αγορίστικο κούρεμα είναι πλέον must. Ειδικά όσες έχετε πρόσωπα με γωνίες μην το φοβάστε καθόλου και τολμήστε κάτι που θα σας κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη! Με μακριές φράντζες μπροστά και κοντό πίσω ή ακόμα και «καπελάκι» ή «ταπεράκι» (που λέγαμε και στο σχολείο) είναι πολύ της μόδας και είναι ιδανική λύση για όλες εσάς που θέλετε πραγματικά να κάνετε μεγάλη αλλαγή!

{gallery}modamalliafall10_11/alagarcon{/gallery}

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr