ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Σεμινάρια Ποδολογίας, Ονυχοπλαστικής & Nail Art Design

new13_podologia1.jpg

Ο τομέας Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υποστηρίζει τη διοργάνωση των παρακάτω σεμιναρίων, που οργανώνει και προσφέρει ο Όμιλος ΔΟΜΗ.

 

1.Σεμινάριο Nail Art Design, διάρκειας 35 ωρών, Έναρξη: 14 Νοεμβρίου 2010.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: Προχωρημένες τεχνικές Ακρυλικού για διακόσμηση των νυχιών, Είδη Γαλλικού, Σχέδια λουλουδιών και φύλλων 3D, Προχωρημένες τεχνικές Gel για διακόσμηση των νυχιών, Μέθοδος One Stroke με ακρυλικά χρώματα, Τεχνική εφαρμογής τρισδιάστατων νυχιών.

2. Σεμινάριο Ποδολογίας, διάρκειας 50 ωρών, Έναρξη: 19 Νοεμβρίου 2010.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία άκρου ποδός – νυχιών, Προληπτική αντιμετώπιση, Μέθοδοι απολύμανσης και Υγιεινής, Α’ Βοήθειες, Ανάλυση ειδικών εργαλείων – προϊόντων και  σωστή χρήση, Δυσλειτουργίες – Παραμορφώσεις, Ασθένειες νυχιών, Διαβητικό πόδι, Αποκατάσταση φυσικού νυχιού, Ειδικά επιθέματα, Ασφαλής χρήση τροχού, Πελματογράφος, Ειδικό μασάζ κάτω άκρων.

 

naildesign23.Σεμινάριο Ονυχοπλαστικής, διάρκειας 50 ωρών, Έναρξη: 21 Νοεμβρίου 2010.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: Επανασχηματισμό των νυχιών με Ακρυλικό, Gel και Μετάξι, Μίξεις, Συνδυασμοί Μεθόδων, Μόνιμο Γαλλικό, Επιμήκυνση φυσικών νυχιών, Συντήρηση και αφαίρεση τεχνητών νυχιών.

 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε σπουδαστές και απόφοιτους του κλάδου της αισθητικής, του stylist, του επαγγελματικού μακιγιάζ, της κομμωτικής καθώς και σε επαγγελματίες και εργαζόμενους σε κέντρα αισθητικής, studios νυχιών, κομμωτήρια, spa therapist, εναλλακτικούς θεραπευτές και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται για τα παραπάνω αντικείμενα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές: Όμιλος ΔΟΜΗ, τηλ.:210 3800 300, αρμόδια κα Λ. Κακιούζη, email: lkakiouzi@iekdomi.edu.gr