H «Γεύση της Ευτυχίας» έχει τη γεύση της Knorr

deltia typou 2_knorr.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

9/4/10

 

Tην Τετάρτη 14 Απριλίου, στις 9.15 το βράδυ, η πλούσια γεύση των προϊόντων Knorr θα συναντήσει τους θεατρόφιλους celebrities και εκπροσώπους των media  στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Γεύση της Ευτυχίας», μιας κωμωδίας έρωτα και κουζίνας, στο 104 Kέντρο Λόγου και Τέχνης.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης θα καλωσορίσουν τους καλεσμένους και θα τους προσφέρουν μια κούπα ζεστή σούπα Quick Snack της Κnorr.

 

Η μοναδική αυτή εμπειρία θα συνεχιστεί στην παράσταση όπου η ξεχωριστή γεύση του Ζωμού Κnorr «Σπιτικός» αποτελεί το… μυστικό της πρωταγωνίστριας για τα μοναδικά εδέσματα που ετοιμάζει ζωντανά και με τα οποία μαγεύει τον αγαπημένο της αλλά και τους θεατές.

 

Η Knorr, για άλλη μια φορά, θα δώσει νέες ιδέες στους καλεσμένους της για να δοκιμάσουν και εκείνοι τη γεύση της ευτυχίας!

 

Λίγα λόγια για την παράσταση: Στο πιο ψηλό κτήριο της πόλης, λίγο χαμηλότερα από τα σύννεφα, βρίσκεται το εστιατόριο μοριακής γαστρονομίας «Pickless» του διάσημου μεν, δυστυχισμένου δε, σεφ Φάνη. Στην παγωμένη του, σχεδόν χειρουργική, κουζίνα χτυπάει η ζεστή καρδιά της Ευτυχίας. Στην Ευτυχία και τις καλές της νεράιδες αρκούν 80 λεπτά γεμάτα νότες, χορό, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές για να μας μάθει πώς διανύεται η απόσταση από τον ασήμαντο βίο στην ευτυχισμένη ζωή και να μας αποδείξει με τα σπιτικά της εδέσματα – που μαγειρεύει live στη σκηνή – τη σημασία της γεύσης στην προσωπική μας ευτυχία.

 

Ώρες έναρξης: Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή 9:30 μ.μ./ Σάββατο 7:15 & 9:30 μ.μ.

Θεμιστοκλέους 104, Εξάρχεια, τηλ. 210 3826185

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις αρχές Μαΐου.