Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος φροντίζει για την υγιεινή διατροφή μικρών και μεγάλων

deltia typou 2_crf2.jpg

epodeΔελτίο Τύπου

 

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

 

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος αποτελεί το Χρυσό Χορηγό του Προγράμματος ‘ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode, το οποίο σήμερα υλοποιείται από 13 Δήμους της Ελλάδας, ενώ ολοένα και περισσότερες πόλεις εντάσσονται στο πρόγραμμα. Η Carrefour Μαρινόπουλος στηρίζει ενεργά τους Δήμους σε όλες τις προσπάθειες για την εκπαίδευση των παιδιών, αλλά και των γονιών τους, για τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη σωστή διατροφή, με στόχο την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

 

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, συμμετέχοντας δυναμικά στο Πρόγραμμα ‘ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode, διοργάνωσε παιδική εκδήλωση με θέμα τη σημασία των Φρούτων και στόχο την εξάπλωση των μηνυμάτων της σωστής διατροφής σε όλους τους δημότες.

 

Σε ένα κατάμεστο δημοτικό γυμναστήριο, μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μέσα από μία πληθώρα δράσεων. Οι μαθητές των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης και κατέπληξαν όλους τους επισκέπτες με τη συμμετοχή τους σε πρωτότυπα θεατρικά δρώμενα, κάνοντας παιχνίδι τη σημασία των φρούτων και στέλνοντας σε όλους το μήνυμα της υγιεινής διατροφής!

 

aΟ υγιεινός και ισορροπημένος τρόπος ζωής βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος. Με στόχο, λοιπόν, την εξοικείωση των καταναλωτών με τη σωστή διατροφή, πραγματοποιεί σειρά ενεργειών καθημερινά στα καταστήματά του. Παρέχει ενημέρωση και πολύτιμες διατροφικές συμβουλές,  εστιάζοντας στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα προϊόντα με υψηλή θρεπτική αξία και ποιότητα, ώστε οι καταναλωτές και πελάτες στα Carrefour και τα Carrefour Μαρινόπουλος να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής κάθε μέρα!

 

Το Πρόγραμμα «ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode»

Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1991 στη Γαλλία, ενώ σήμερα υλοποιείται σε περισσότερες από 170 πόλεις ανά τον κόσμο. Το Ίδρυμα Carrefour και ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος αποτελούν τους Χρυσούς Χορηγούς στην Ελλάδα, αλλά και ουσιαστικούς υποστηρικτές κάθε δήμου, όπου εφαρμόζεται το πρόγραμμα.