Γίνε και εσύ ο ήρωας των ουρανών με τα παιδικά δημητριακά της NESTLÉ

deltia typoy_Photo_SkyHeroes.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τώρα τα αγαπημένα σου παιδικά Δημητριακά Ολικής Αλέσεως της NESTLÉ σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις και εσύ ο ήρωας που θα κατακτήσει τους ουρανούς!
Σε κάθε προωθητική συσκευασία SKY HEROES των NESQUIK, NESQUIK DUO και HONEY CHEERIOS θα βρεις ένα από τα τέσσερα ηλεκτρονικά παιχνίδια πτήσεων. Διάλεξε το αεροπλάνο που σου ταιριάζει και πέταξε για να ολοκληρώσεις επιτυχώς μια από τις τέσσερις επικίνδυνες αποστολές διάσωσης!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Στις SKY HEROES συσκευασίες COOKIE CRISP, CHOCAPIC και CINI MINIS ανακάλυψε ένα από τα τρία κρυμμένα ιπτάμενα παιχνίδια. Απόκτησέ τα όλα, φρίσμπι, ιπτάμενο έλικα, ανεμόπτερο και συναγωνίσου με τους φίλους σου για το ποιος θα πετάξει πιο ψηλά προκειμένου να γίνεις εσύ ο κυρίαρχος των ουρανών!
Τα παιδικά δημητριακά ολικής αλέσεως της NESTLÉ, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, σου προσφέρουν ένα απολαυστικό και  υγιεινό πρωινό για να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου!
Τα παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό ή μικρό γεύμα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο. Καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας ζωντάνια για πολλές ώρες κάθε μέρα!
Παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ και…κάντε το πιο δυνατό ξεκίνημα!