Έρωτας και Ρομαντισμός. Ποιητική διάθεση για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

deltia typoy_KRIS_BEAR_Blowing_Kisses.jpg

Η Swarovski δημιούργησε μια λαμπερή, ποιητικής ομορφιάς συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και αναμφίβολα κάθε κομμάτι της θα αποτελέσει υπέροχο δώρο.

Οι σχεδιαστές «έπαιξαν» με τα θέματα που είναι παραδοσιακά συνυφασμένα με τη συγκεκριμένη γιορτή, έτσι ώστε να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φωτεινότητα και τη γοητεία του κρυστάλλου κοπής. Οι αριστοτεχνικά σχηματισμένες έδρες των κοσμημάτων και των διακοσμητικών κομματιών ζωντανεύουν τα χρώματα χάρη στις χιλιάδες ανακλάσεις και διαθλάσεις.

Το κολιέ «Lala» με τις κρυστάλλινες καρδιές από κόκκινο κρύσταλλο κοπής και κρύσταλλο pavé αποτελεί μια απερίφραστη έκφραση ρομαντισμού. Λεπτεπίλεπτο και χαριτωμένο, κοσμεί κομψά το λαιμό προσδίδοντας μια νότα ευθυμίας και μπορεί να συνδυαστεί με διακριτικά σκουλαρίκια.

Τα κλασικά μενταγιόν «Heart» της Swarovski, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της θεματικής αυτής συλλογής, φέρουν χαραγμένη με λέιζερ τη λέξη «Love» και διατίθενται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Οι καρδιές, σε φλογερό κόκκινο, απαλό ροζ ή αστραφτερό κίτρινο με το καφέ βαμβακερό κορδόνι που δημιουργεί αντίθεση, εκπέμπουν εντυπωσιακή λάμψη χάρη στις λεπτοδουλεμένες έδρες τους.

Εκφράστε την αγάπη σας μέσα από μια σειρά χαριτωμένων δερμάτινων αξεσουάρ πολλαπλών χρήσεων που δημιούργησε η Swarovski. Το μοντέλο «Logo», ένα μαξιλαράκι Crystal Mesh με μια κόκκινη καρδιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειδοθήκη ή διακοσμητικό τσάντας παντρεύοντας την άνεση με το στυλ.  Η σειρά «Ladybird» δίνει έμφαση στο πάθος με τις έντονες κόκκινες αποχρώσεις των κομματιών της,  και συνδυάζει το βελούδινο φινίρισμα του συνθετικού δέρματος Alcantara με  το βινύλιο.  Η σειρά αποτελείται  από τρία εντυπωσιακά αντικείμενα: το πορτοφόλι για κέρματα, την κλειδοθήκη με καθρεφτάκι στο εσωτερικό  και την ετικέτα αποσκευών.
Για όσους αναζητούν μια εναλλακτική πρόταση για δώρο, εκτός από κοσμήματα ή αξεσουάρ, η Swarovski δημιούργησε τέσσερα αξιαγάπητα πολυεδρικά αρκουδάκια, παραλλαγές του λατρεμένου κομματιού «Αρκουδάκι Κρις». Κάθε αρκουδάκι μεταφέρει ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Το ολοκαίνουργιο και υπέροχα ρομαντικό κομμάτι «Πεταχτά φιλιά» αναπαριστά το αρκουδάκι που χαρίζει μια φούξια καρδιά, ενώ στο κομμάτι «Μαζί σου» το αρκουδάκι κρατά μια παλ ροζ καρδιά σχεδόν στο μέγεθός του. Στο κομμάτι «Ένα Δώρο για Σένα», το αρκουδάκι προσφέρει ένα λαμπερό κόκκινο κουτί δώρου, ενώ στο κομμάτι «Μια καρδιά για σένα» κρατά μια κόκκινη καρδιά. Και τα τέσσερα είναι απολύτως ακαταμάχητα.

Χάρη σε αυτή την πλούσια και γεμάτη ζωντάνια συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Swarovski αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τη φιλοσοφία «Η Ποίηση της Ακριβείας», ενώ είναι βέβαιο ότι οι τυχεροί αποδέκτες αυτών των αστραφτερών δώρων θα λάμψουν από χαρά.

Το 1895, ο Daniel Swarovski I, εφευρέτης και οραματιστής από τη Βοημία, μετακόμισε στο χωριό Βάτενς του Τυρόλου φέρνοντας μαζί και τη νέα του εφεύρεση, μία μηχανή κοπής και λείανσης κρυστάλλινων λίθων για κοσμήματα. Από τα πρώτα αυτά βήματα, που έφεραν την επανάσταση στον κόσμο της μόδας, η Swarovski εξελίχθηκε στην παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία κατασκευής κρυστάλλων με κοπή ακριβείας, που βρίσκουν εφαρμογή στη μόδα, στα κοσμήματα και, πιο πρόσφατα, στα φωτιστικά, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση, που εξακολουθεί να έχει ως έδρα το Βάτενς και να βρίσκεται υπό τη διαχείριση απογόνων 4ης και 5ης γενιάς, έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, αριθμεί περίπου 26.000 εργαζομένους και διαθέτει ενεργό παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, με κύκλο εργασιών ύψους 2,52 δις ευρώ για το 2008. Η δραστηριότητα της Swarovski περιλαμβάνει δύο βασικούς επιχειρηματικούς κλάδους: την παραγωγή και την πώληση κρυστάλλινων στοιχείων για τη βιομηχανία, καθώς και τη δημιουργία τελικών προϊόντων υψηλής σχεδίασης. Τα κρύσταλλα Swarovski, γνωστά με τις επωνυμίες προϊόντων CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements, που χρησιμοποιούνται στη μόδα, και STRASS® Swarovski® Crystal, που βρίσκουν εφαρμογή στην αρχιτεκτονική και το φωτισμό, αποτελούν πλέον απαραίτητο στοιχείο του design διεθνώς. Από το 1965, η εταιρεία τροφοδοτεί επίσης τη βιομηχανία κοσμημάτων υψηλής ποιότητας με γνήσιους και συνθετικούς πολύτιμους λίθους, ενώ από τον Απρίλιο του 2008 ενισχύει αυτή τη σχέση ανανεώνοντας και μετονομάζοντας την επωνυμία προϊόντων ENLIGHTENEDTM – Swarovski Elements. Αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα που συνιστά τον πυρήνα της εταιρείας, οι σειρές αξεσουάρ, κοσμημάτων και εσωτερικής διακόσμησης της ίδιας της επωνυμίας Swarovski πωλούνται σε περισσότερα από 1.600 καταστήματα Swarovski και εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας. H συλλογή αξεσουάρ Daniel Swarovski, καθιερώνει την εταιρεία στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Η λέσχη Swarovski Crystal Society αριθμεί περί τα 350.000 μέλη ανά τον κόσμο, ένθερμους συλλέκτες των περίφημων κρυστάλλινων δημιουργιών. Στο Βάτενς, το Swarovski Kristallwelten, μουσείο κρυστάλλου και πολυμέσων, εγκαινιάστηκε το 1995 και αποτελεί ένα είδος γιορτής αφιερωμένης στην καινοτομία και στην έμπνευση που διαπνέουν τον κόσμο της Swarovski. Η Swarovski περιλαμβάνει επίσης, την επωνυμία Tyrolit®, η οποία κατασκευάζει εργαλεία λείανσης, τη Swareflex, η οποία κατασκευάζει ανακλαστήρες οδικής ασφάλειας καθώς και την Swarovski Optik, η οποία παράγει οπτικά όργανα ακριβείας.

Κεντρική Διάθεση:
Swarovski Ελλάς
Ρόδων 8, Άλιμος
Τηλ.: 210 9933020

www.swarovski.com