Η σειρά NIKAS Viveur στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας. Έμφαση στη σωστή διατροφή!

deltia typoy_logo viveur2.jpg
logoΑθήνα, 17 Νοεμβρίου 2009. Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της NIKAS, με την επιστημονική υποστήριξη του dietup.gr, στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 13-15 Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton. H NIKAS, με τη σειρά NIKAS Viveur, ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς του Συνεδρίου, απέδειξε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της για ισορροπημένη και σωστή διατροφή παρέχοντας πάντα στους καταναλωτές την ενημέρωση που χρειάζονται για να κάνουν τις σωστές επιλογές. 

Symmetoxi sto diagwnismo NIKAS 3502Το Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας, που αποτελεί τη μεγαλύτερη σχετική διοργάνωση στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα κάθε δύο χρόνια σε κορυφαίους Έλληνες και ξένους ειδικούς να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να μοιραστούν ιδέες με επαγγελματίες του χώρου της υγείας και της διατροφής.Gefstikes Dokimes NIKAS_3755  Η NIKAS ήταν παρούσα με δύο ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, στα οποία οι 1.200 περίπου επισκέπτες του Συνεδρίου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους επιστημονικούς συνεργάτες της εταιρείας για τα μοναδικά διατροφικά χαρακτηριστικά της σειράς αλλαντικών NIKAS Viveur. Η σειρά αυτή, με 30% λιγότερο αλάτι και χαμηλά λιπαρά (0-3%), αποτελεί μια άκρως γευστική διατροφική επιλογή για το τραπέζι κάθε οικογένειας.  

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, η NIKAS πραγματοποίησε διαγωνισμό στο περίπτερό της με έπαθλο τη δωρεάν συμμετοχή ενός τυχερού στο International and Dietetics Congress στην Κωνσταντινούπολη που θα πραγματοποιηθεί από 14-18 Απριλίου 2010.

periptero NIKAS A 3365periptero NIKAS B 3717Πλησιάζοντας πλέον το 2010, τη χρονιά που σηματοδοτεί τα 40 χρόνια από την ίδρυση της, η εταιρεία NIKAS δεν παύει να πρωτοπορεί. Μέσα από τη συμμετοχή της στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας υπενθυμίζει ότι συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή με την ποιότητα και τη γεύση που κατέστησαν τα αλλαντικά NIKAS τη νούμερο ένα επιλογή κάθε οικογένειας εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Γιατί… βλέπεις NIKAS είναι καλό!