deltia typoy_lasenza.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι ωραίο να χαρίζεις δωράκια και η La Senza τα έχει όλα !

Στα καταστήματα La Senza το χριστουγεννιάτικο shopping είναι ακόμα πιο απολαυστικό! Στη νέα γιορτινή συλλογή της La Senza θα βρεις τα τέλεια δώρα για κάθε κοριτσίστικη επιθυμία αλλά και για κάθε προυπολογισμό! Από σαγηνευτικά δαντελένια εσώρουχα και εντυπωσιακά σατέν nightwear μέχρι cosy παντοφλάκια και απαλά πυτζαμάκια. Σε στυλάτα μαύρα κουτιά με φούξια γκοφρέ χαρτί, τα χριστουγενιάτικα δώρα από τη La Senza είναι ακόμα πιο λαχταριστά !

lasenza1All I want for Christmas…! Για την ερωτοχτυπημένη φίλη σου ή τη single κολλητή σου διάλεξε ένα κόκκινο σατέν baby doll με μαύρη δαντέλα, για νύχτες με glam, ή ένα σετ από κόκκινη δαντέλα για χριστουγεννιάτικα καρδιοχτύπια.

Fashion Addict! Η fashionista φίλη σου θα ξετρελαθεί με τα σετ με animal prints και τα must-have μπλε εσώρουχα.

lasenza2Best Friends Forever! Φτιάξε το Χριστουγεννιάτικο πρωινό της αγαπημένης φιλενάδας, της αθεράπευτα ρομαντικής ή της σπιτόγατας με μια χουχουλιάρικη πυτζάμα από τη μεγάλη συλλογή της La Senza, από καρό φανέλα ή με αστεία slogans και κέρδισε τις καρδιές τους.

Working Girl! Για τα κορίτσια στο γραφείο διάλεξε μικρά και προσιτά δωράκια με στυλ. Απαλά ζεστά μποτάκια για το σπίτι, χαριτωμένες κάλτσες, μάσκες ύπνου με άποψη, θερμοφόρες και αξιαγάπητα αρκουδάκια θα σε κάνουν σίγουρα δημοφιλή στο γραφείο.

Νέο κατάστημα! Χαΐμαντά 18, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6898958

Α. Μεταξά 22, Γλυφάδα, τηλ. 210-8941920

lasenza.co.uk