Καρύδης Άλεξ, MD, FRCS

cvphoto_photo_karidis.jpg

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άλεξ Καρύδης γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά και αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1986. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην πλαστική χειρουργική στην Αγγλία και συνέχισε την εκπαίδευσή του σε μονάδες εγκεκριμένες από το Βρετανικό Σύλλογο Πλαστικών Χειρουργών. Κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων, του απονεμήθηκε το Πιστοποιητικό Ειδικότητας από την Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Χειρουργικής.

Το 1997, μετά από μακρά θητεία στον Εθνικό Φορέα Υγείας (NHS) της Μεγάλης Βρετανίας, ο Άλεξ Καρύδης ξεκινά το προσωπικό του ιατρείο στο Λονδίνο, προκειμένου να επικεντρωθεί στην πλαστική χειρουργική. Πέραν από τα ισχυρά τυπικά του προσόντα, έχει διακριθεί για την αφοσίωσή του στα άριστα αποτελέσματα και την δέσμευσή του για προσέγγιση του κάθε ασθενούς ξεχωριστά, στοιχείο στο οποίο βασίζει τη σπουδαία φήμη του.

Ο Άλεξ Καρύδης είναι γνωστός για τα φυσικά αποτελέσματα που επιτυγχάνει μετά τις επεμβάσεις του. Επίσης, χάρη στην εμπειρία και την προσωπικότητά του, εγκαθιδρύει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς του, πράγμα που του επιτρέπει να εκτιμά καλύτερα τις ανάγκες και τα κίνητρά τους πριν από κάθε επέμβαση και να χαρίζει αποτελέσματα που οι ασθενείς του εκτιμούν ιδιαίτερα.

Ο Άλεξ Καρύδης παρακολουθεί και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική, λαμβάνοντας μέρος σε διεθνή συνέδρια. Το γεγονός αυτό τον τοποθετεί στην αιχμή του δόρατος, αναφορικά με τη χρήση νέας τεχνολογίας και σύγχρονων επεμβατικών τεχνικών.

Ο Άλεξ Καρύδης είναι, επίσης, μια δημοφιλής προσωπικότητα για τα ΜΜΕ, καθώς έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, όπως τα This Morning, GMTV, London Weekend Television, Talk, και LBC radio. Πολλές συνεντεύξεις του έχουν φιλοξενηθεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.

Δείτε τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τον κο Άλεξ Καρύδη

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nipntuck.co.uk