Γιαουρτογλυκό

new11_5155019_blog.jpg
Υλικά (ατομική μερίδα)
 
2 μπισκότα τύπου digestive
2  κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά του γλυκού τυρί κρέμα light
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
Λίγες φράουλες μεσα στο χυμό τους
Μέλι, καρύδια

 
Εκτέλεση
 
Αρχικά χτυπάμε ελαφρά για να δημιουργήσουμε ένα μείγμα με το γιαούρτι, το τυρί και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, σε ένα ποτήρι του κρασιού τοποθετούμε στον πάτο τα μπισκότα κομματιασμένα και περιχύνουμε με λίγο χυμό από τις φράουλες. Από πάνω βάζουμε το μείγμα  μέσα στο οποίο έχουμε κόψει λίγες φράουλες. Στο τέλος περιχύνουμε με μια κουταλιά μέλι και λίγα καρύδια. Στολίζουμε με μια φραουλίτσα στην κορυφή.
Εναλλακτικά προτείνεται η χρήση γλυκού βύσσινο αντί για τις φράουλες.
 
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr