Ιπποφαές EubiasTM: Άλλαξε τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων

deltia typoy_IPPOFAES BOX.jpg

Όσοι το δοκίμασαν, ένιωσαν τη διαφορά από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για το πιο δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής: το Ιπποφαές EubiasTM. Σήμερα, χιλιάδες Έλληνες που χρησιμοποιούν το κορυφαίο αυτό φυτικό συμπλήρωμα διατροφής ως μέρος της καθημερινής τους διατροφής μπορούν να αισθάνονται υγιείς και δυνατοί κάθε μέρα, όλη μέρα.

Ιπποφαές EubiasTM: Ο μεγαλύτερος θησαυρός υγείας που ανακαλύφθηκε ποτέ

 Το Ιπποφαές EubiasTM δεν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως όλα τα άλλα. Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης καθώς προέρχεται από το Ιπποφαές, ένα από τα αρχαιότερα φυτά της γης, γνωστό στη σύγχρονη επιστήμη για τις πολλές φαρμακευτικές του ιδιότητες. Με περισσότερες από 190 θρεπτικές ουσίες, το Ιπποφαές είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός υγείας που ανακαλύφθηκε ποτέ από τον άνθρωπο. Η μεγάλη διατροφική του αξία είναι γνωστή ήδη από την αρχαιότητα, καθώς, σύμφωνα με ιστορικές πηγές, το Ιπποφαές αποτελούσε μέρος της διατροφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των στρατιωτών του που το χρησιμοποιούσαν για να είναι πιο ισχυροί στις εκστρατείες του.

Ο «βασιλιάς» των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής

Το Ιπποφαές EubiasTM θεωρείται ο «βασιλιάς» των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής καθώς παρουσιάζει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά από κάθε άλλο συμπλήρωμα διατροφής. Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, στερόλες και μικροστοιχεία, το Ιπποφαές EubiasTM θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα χτίζοντας μια καλύτερη υγεία. Επίσης, αποτελεί την ιδανική τροφή για αδυνάτισμα καθώς οι αδυνατιστικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες των θρεπτικών

συστατικών του βοηθούν την καλή λειτουργία του μεταβολισμού των λιπών.

Τώρα, με το Ιπποφαές EubiasTM ξεκινά μια νέα ζωή για όλους! Γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία. Γεμάτη όμορφες στιγμές χωρίς κούραση και άγχος. Αλλάξτε κι εσείς τη ζωή σας από σήμερα κιόλας και νιώστε πιο υγιείς και δυνατοί από ποτέ.

ΑSTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS Ε.Π.Ε.

Πανδίωνος 10, Τ.Κ. 11143, Αθήνα

Τηλ.: 210 2527584

www.superfoods.gr