«NIKAS και στα EVEREST, γιατί βλέπεις NIKAS… είναι καλό!»

deltia typoy_Logo Nikas Food Service.jpg

Αθήνα, 28 Απριλίου 2009. Ξεκίνησε από την 1η Απριλίου η συνεργασία στον τομέα του FOOD SERVICE μεταξύ της κορυφαίας εταιρείας αλλαντικών NIKAS και του ομίλου μαζικής εστίασης Everest. Η νέα συμφωνία προβλέπει την προμήθεια του Ομίλου Everest με αλλαντικά NIKAS για τα επόμενα χρόνια.

Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, οι καταναλωτές των

everest μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα με τις γνωστές μοναδικές γεύσεις αλλαντικών NIKAS και με την κορυφαία ποιότητα που εγγυάται τόσο το όνομα everest όσο και το όνομα ΝΙΚΑS. Η συνεργασία της ΝΙΚΑS με τον Όμιλο everest θα επεκταθεί και στον τομέα της προμήθειας των 2 υπερσύγχρονων παραγωγικών μονάδων του Ομίλου Everest, την Olympic Catering και την everest Τροφοδοτική.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη συνεργασίας με μια πρωτοπόρο εταιρεία, όπως η Everest. Θεωρούμε πως η σύμπραξη δύο μεγάλων αυτών Ομίλων, όπως οι NIKAS και EVEREST, δεν μπορεί παρά να αποτελεί εγγύηση στον τομέα της μαζικής εστίασης. Με την υπευθυνότητα και το σεβασμό στον άνθρωπο και στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, που χαρακτηρίζει τις δύο εταιρείες συνεχίζουμε να προσφέρουμε ξεχωριστή ποιότητα και να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του καταναλωτή», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου NIKAS, κ. Λεωνίδας Κολιούλης.

Ο κ. Αθανάσιος Παπανικολάου, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Everest σχολίασε σχετικά: «Ως εταιρεία που θέτει πάντα ψηλά τον πήχη φροντίζουμε να επιλέγουμε συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για την ποιότητα των προϊόντων που εξασφαλίζουμε στον καταναλωτή. Για την everest που ήταν η πρώτη αλυσίδα snacking στην χώρα μας που χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο επώνυμες πρώτες ύλες υψηλών διαθρεπτικών standards, είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία με τη NIKAS μας βοηθάει να υπηρετούμε το βασικό μας στόχο, που είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή και η προσφορά ποιοτικών και γευστικών προϊόντων».