Ήρθε η Χρυσή Σπιρουλίνα

deltia typoy_spiroulinagold box.jpg

Η Astra Medical Hellas Superfoods, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, παρουσιάζει την κορυφαία σπιρουλίνα στον κόσμο, τη χρυσή Spirulina Gold EubiasTM.

Η εντυπωσιακή ολόχρυση συσκευασία της παραπέμπει σε αυτό που πραγματικά είναι: μια σπιρουλίνα ανώτερης ποιότητας που διαφέρει από τις κοινές σπιρουλίνες.

 

 

Χρυσή Ποιότητα…

Η Χρυσή Spirulina Gold EubiasTM ήρθε και αλλάζει τα δεδομένα στην εξέλιξη της φυσικής διατροφής. Πρόκειται για μια σπιρουλίνα ανώτερης ποιότητας καθώς είναι η μοναδική 100% καθαρή, χωρίς έκδοχα, χάρη στην πατενταρισμένη μέθοδο που εφαρμόζει για τη δημιουργία του δισκίου χωρίς χημικά, είναι δηλαδή μόνο σπιρουλίνα. Η Χρυσή Spirulina Gold EubiasTM αποτελεί την κορυφαία ποικιλία σπιρουλίνας στον κόσμο καθώς καλλιεργείται αποκλειστικά στην Αυστραλία, κάτω από το ευεργετικό φως του δυνατού ήλιου, σε πεντακάθαρα νερά, μακριά από τη μόλυνση.

… για Χρυσή Υγεία

Η Spirulina Gold EubiasTM αποτελεί τη «χρυσή» ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Με περισσότερα από 90 ενεργά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αναζωογονεί ριζικά τον οργανισμό. Ταυτόχρονα, αποτελεί την πλουσιότερη πηγή πρωτεΐνης και αμινοξέων στον κόσμο καθώς περιέχει 60-70% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Έτσι, χαρίζει στον οργανισμό αστείρευτη ενέργεια και ζωντάνια κάθε μέρα, όλη μέρα.

Δοκιμάστε, κι εσείς, σήμερα τη νέα Χρυσή Σπιρουλίνα και νιώστε τη διαφορά από την πρώτη, κιόλας, ημέρα. Κάντε τη «χρυσή» επιλογή και χαρίστε στον οργανισμό σας ό,τι πιο πολύτιμο για τη σωστή λειτουργία του και τη θωράκισή του από τις ασθένειες.

ΑSTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS Ε.Π.Ε.

Πανδίωνος 10, Τ.Κ. 11143, Αθήνα

Τηλ.: 210 2527584

www.superfoods.gr