Γιαννιτσοπούλου Θ. Κάλλια

cvphoto_IMG_0021.JPG

Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος, MSc, MBA, SRD

Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο ‘Σώμα Υγιές 

www.somaygies.gr

Κωνσταντινουπόλεως 22 και Γρηγ. Λαμπράκη 257, 2ος όροφος, Νίκαια, Πειραιάς

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2104933334, 6978121595

Η Κάλλια Γιαννιτσοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Eίναι κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Surrey της Μ. Βρετανίας στο τμήμα Διαιτολογίας Διατροφής ενώ έχει μεταπτυχιακό (ΜSc) με άριστα στην κλινική διατροφή από το ίδιο Πανεπιστήμιο και δευτερο μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Aπό το 2002 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί στο νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου στο τμήμα κλινικής διατροφής, ενώ για 2 έτη ήταν διαιτολόγος σε διαβητολογικό κέντρο στην Αθήνα και σε κέντρο απώλειας βάρους στον Πειραιά.

Από το 2005 μέχρι σήμερα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο προσωπικό της διαιτολογικό κέντρο ‘Σώμα Υγιές’ στη Νεάπολη Πειραιά (Κωνσταντινουπόλεως 22 και Γρηγ. Λαμπράκη 257, 2ος όροφος, www.somaygies.gr ) ενώ παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2008 είναι επιστημονική συνεργάτης σε κέντρο διαταραχών λήψης τροφής. Αρθρογραφεί εδώ και 5 χρόνια σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες (ενδεικτικά αναφέρονται το Prevention, to Shape, το Ε Ιατρικα, το Παιδί και Νέοι Γονείς) και έχει εμφανιστεί σε εκπομπές στην τηλεόραση. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και του Βρετανικού Συλλόγου Διαιτολόγων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική της ιστοσελίδα (www.somaygies.gr).