ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ nutri4life

deltia typoy_photo1.jpg

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου η nutrimed πραγματοποιεί το τέταρτο σεμινάριο nutri4life στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus. Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου μαζί με την υπόλοιπη επιστημονική ομάδα της nutrimed, o σεφ Στέλιος Παρλιάρος, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Παντελής Αντωνίου, καθώς και η Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου αποτελούν τους ομιλητές του σεμιναρίου nutri4life.

Η ομάδα της Nutrimed με τους εισηγητές των σεμιναρίωνΤα σεμινάρια nutri4life αποτελούνται από τέσσερις ενότητες: διαιτητικά γλυκά, αδυνάτισμα με «χαρακτήρα», τα λιπαρά στην καθημερινότητά μας και συμβουλές αύξησης της σωματικής δραστηριότητας. Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα είναι αυστηρά 80 άτομα, θα δημιουργήσουν 4 ομάδες των 20 ατόμων οι οποίες θα παρακολουθήσουν διαδοχικά και τις 4 ενότητες.

Ο γνωστός σεφ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί διαιτητικά γλυκά μαθαίνοντας τους συμμετέχοντες πώς να διατηρήσουν το δικαίωμα στη γευστική απόλαυση. Η Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου μας καθοδηγεί σχετικά με το ποια είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα μας που δυσχεραίνουν την προσπάθεια για να χάσουμε το περιττό μας βάρος. Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου αποκαλύπτει τα μικρά και μεγάλα μυστικά των λιπαρών τροφών που καταναλώνουμε καθημερινά και το πώς μπορούμε να πετύχουμε ουσιαστική τροποποίηση στη διατροφική μας συμπεριφορά. Tέλος, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Παντελής Αντωνίου, μας δείχνει εύκολες και απλές ασκήσεις για να αυξήσουμε τη σωματική μας δραστηριότητα στο χώρο εργασίας και στο σπίτι.Οι ομιλήτες του σεμιναρίου και μέλη της ομάδας nutrimed διαιτολόγοι Tάσος Παπαλαζάρου, Κυριάκος Ρέππας, Πώλ Φαρατζιάν και ο Γενικός Διευθυντής της nutrimed Δρ. Γρηγόρης Ρίσβας μαζί με την ομιλήτρια του σεμιναρίου Εκπαιδευτική Ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Παντελής Αντωνίου δίνει συνέντευξη σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμόH nutrimed δημιουργήθηκε το 1996 από τον Τάσο Παπαλαζάρου και μία ομάδα καταξιωμένων διαιτολόγων, με σκοπό να ικανοποιήσει την ανάγκη ανάπτυξης μίας νέας προσέγγισης τόσο στην διαιτητική θεραπευτική, όσο και στην ανάπτυξη διαιτολογικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους. Τα σεμινάρια nutri4life στοχεύουν στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην υγιεινή διατροφή, στην αποσύνδεση του φαγητού από το συναίσθημα καθώς και στην τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με τη Νάντια Μαρτζούκου στα τηλέφωνα 210 3241222, 6936145033, email: nutrimed@nutrimed.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

V+O COMMUNICATION, κ. Θοδωρής Λύρρος, τηλ. 211 72 01 252, e-mail: tl@vando.gr