Παντζαροσαλάτα με καρύδια

new10_pantzarria.jpg

Υλικά για 4 μερίδες

 

400γρ. παντζάρια (μόνο τους βολβούς)

10 κομμάτια καρυδόψυχα

3 σκελίδες σκόρδο

4 κουτ. σούπας γιαούρτι αγελαδινό 1% λιπαρά

1 κουτ. σούπας ξύδι

 

Εκτέλεση

 

Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε κύβους, ανακατεύουμε με τα τριμμένα καρύδια. Ανακατεύουμε το λιωμένο σκόρδο το γιαούρτι και το ξύδι και περιχύνουμε τα παντζάρια. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

 

Ζαφειράκη Αγγελική

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος