Αισθητική ιατρική και θεραπείες με laser

Αισθητική με Λέιζερ, από την Πλαστικό Χειρουργό Λουίζα Μιχαλάκη, Επιμελήτρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Μια νέα, ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος. Οι συσκευές Laser και IPL έχουν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της αισθητικής ιατρικής. Με ελάχιστο κόπο και μικρό κόστος μπορείτε να ‘ξεφορτωθείτε’ αντιαισθητικά και δύσκολα προβλήματα όπως οι κηλίδες, η έντονη τριχοφυΐα, η ακμή, οι ευρυαγγείες κλπ. Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία τα χρησιμοποιούν εξειδικευμένοι ιατροί μπορεί να δώσουν λύση σε πολλά δυσεπίλυτα προβλήματα.

Ανάπλαση δέρματος προσώπου και λαιμού, σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων, βελτίωση υφής του δέρματος και peeling μπορούν να επιτευχθούν με αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία. Η μέθοδος μας χρησιμοποιεί μια συσκευή Laser η οποία έχει τα πλεονεκτήματα μιας επεμβατικής θεραπείας και την ασφάλεια μιας μη επεμβατικής.

Αυτές οι θεραπείες γίνονται στο ιατρείο, σε μια σύντομη επίσκεψη, χωρίς ιδιαίτερο πόνο και χωρίς νυστέρια και ουλές. Δεν έχουν παρενέργειες ή επιπλοκές παρά μόνο μπορεί να παρουσιαστεί ένα παροδικό ερύθημα (κοκκινίλα), οίδημα (πρήξιμο) και αίσθημα καψίματος για 1-2 ημέρες. Την ίδια ημέρα μπορείτε να γυρίσετε στις δραστηριότητες σας, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι έχετε υποβληθεί σε κάποια επέμβαση. 

Πρέπει να γίνει η επισήμανση ότι αυτά τα μηχανήματα είναι ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς. Για την κάθε περίπτωση υπάρχει και διαφορετικό μηχάνημα λέιζερ, το οποίο έχει διαφορετικές παραμέτρους και συγκεκριμένη δράση.

Θεραπείες:

  • Ριζική αποτρίχωση σε όλο το σώμα για γυναίκες και άντρες.
  • Ευρυαγγείες ή αγγειακές βλάβες στο πρόσωπο και στο σώμα.
  • Μελαγχρωματικές βλάβες: πανάδες, κηλίδες γήρανσης, δυσχρωμίες, υπερκερατώσεις στο πρόσωπο, στο μπούστο, στα χέρια κλπ.
  • Ενεργή ακμή σε έφηβους και ενήλικες.
  • Ουλές από ακμή, ανεμοβλογιά, τραύματα κλπ.
  • Ραγάδες, ερύθημα σε υπερτροφικές ουλές και σε χηλοειδή, σμηγματορροϊκές κερατώσεις, μυρμηγκιές, δυσχρωμίες κλπ. 
  • Πρόγραμμα Αντιγήρανσης: Ανάπλαση προσώπου, σύσφιξη προσώπου και λαιμού, μείωση των ρυτίδων (ρινοπαρειακές, πόδι χήνας κλπ), laser peeling.

Λουίζα Μιχαλάκη MD, MRCS, EBOPRAS

Πλαστικός Χειρουργός

Επιμελήτρια Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

Τηλ: 210 6972 000, 210 6972 887

Ιατρείο: Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23, Μαρούσι, 151 24

Τηλ: 210 6127 790, Κινητό: 6944 681 076

Email: louisadoc@hotmail.com

Website: www.mihalaki.gr