Το τακούνι «στιλέτο» ήρθε και πάλι στη μόδα…προετοιμαστείτε!

papoutsia_pshlotakoynh mob gova dior.jpg

Φέτος το χειμώνα οι επιλογές στα παπούτσια είναι πολλές, υπάρχει κάτι όμως που δεν αλλάζει: επιστροφή στο τακούνι στιλέτο! Είτε πρόκειται για μποτάκι είτε για peeptoe το τακούνι πρέπει να είναι από 12 πόντους και πάνω! Γι αυτό εξοπλιστείτε με κουράγιο, εφοδιαστείτε με άλατα και αιθέρια έλαια για ποδόλουτρα και καλωσορίστε στην ντουλάπα σας τη φαντασίωση όλων των ανδρών!

Όσο κι αν μερικές από εμάς αρνούνταν μέχρι τώρα να φορέσουν αυτούς τους «εφιάλτες», φέτος θα μπούμε όλες στον πειρασμό να το κάνουμε! Όπως και να ‘χει το τακούνι προσθέτει πόντους, κάνει τα πόδια να φαίνονται ατελείωτα και γενικά λεπταίνει τη σιλουέτα. Το ότι αποτελεί κι ένα από τα αγαπημένα φετίχ των ανδρών φυσικά και δε μας αφήνει αδιάφορες!

Εκτός από τους πολλούς πόντους στο τακούνι, άλλο ένα χαρακτηριστικό της φετινής μόδας στα παπούτσια είναι τα πολλά χρώματα! Χρώματα με επιρροές από τα 70’s, τα 80’s αλλά και τα 90’s, τα οποία ξεπηδούν από τα ρούχα της φετινής σεζόν και παρασύρουν μαζί τους τα παπούτσια και όλα τα αξεσουάρ! Όσες από εμάς έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν πολλά ζευγάρια δε θα χουν μεγάλο πρόβλημα να διαλέξουν, μιας και όλα είναι υπέροχα! Όσες πάλι νιώθουν πιο περιορισμένες αλλά θα ήθελαν και ένα παπούτσι που θα ξεχωρίζει, ας προτιμήσουν ένα ζωηρό φούξια, ένα μοβ (που είναι ένα από τα must της φετινής χρονιάς) ή ένα κόκκινο λουστρίνι που θα κλέψει την παράσταση όταν το συνδυάσετε με γκρι, μαύρο, μοβ… Προσοχή! Όταν θα επιλέξετε να φορέσετε ένα παπούτσι που θα τραβάει τα βλέμματα, φροντίστε η υπόλοιπη εμφάνιση να μην είναι πολύ φορτωμένη!

Τα μποτάκια αυστηρού ύφους με φετιχιστικές λεπτομέρειες είναι επίσης πολύ της μόδας φέτος το χειμώνα. Καλύτερα να τα αποφύγετε όμως αν το κουντεπιέ σας είναι χοντρό ή αν έχετε πολύ χοντρές γάμπες: κόβουν το πόδι με αποτέλεσμα να κάνουν το πρόβλημα να φαίνεται μεγαλύτερο.

{gallery}papoutsia{/gallery}