NAUTICA – Ένα ταξίδι ανακάλυψης, η ένταση των νέων περιπετειών

Το NAUTICA BLUE, που έρχεται να εγκαινιάσει τη σειρά αρωματικών ευρείας διανομής Nautica®, ένα δυναμικό, αληθινά μπλε άρωμα που συμβολίζει τους κρυστάλλινους μπλε ωκεανούς και τις διαυγείς τιρκουάζ θάλασσες.

Οι δροσερές νότες στην κορυφή και η αρωματική βάση από περγαμόντο και ανανά αναμειγνύονται σε ένα θεσπέσιο συνδυασμό που αναδύει τη φρεσκάδα της θάλασσας και τη δροσιά των φρούτων.

Το άρωμα, που δημιουργήθηκε απο τον Maurice Roucels, ξεκινά στις νότες κορυφής με το γιασεμί. Στις νότες καρδιάς η προσθήκη του water lily και της αισθησιακής βιολέτας αναδύουν μια δροσερή αύρα, ενώ στις νότες βάσης το musk, το σανδαλόξυλο και το ξύλο κέδρου δίνουν μια ζεστή και πλούσια αίσθηση.

Το ξεχωριστό γυάλινο μπουκάλι θυμίζει ένα φουσκωμένο πανί, ενώ στο κουτί με το βαθύ ναυτικό μπλέ χρώμα πρωταγωνιστεί το χαρακτηριστικό Nautica® J-Class yacht.

Το NAUTICA BLUE είναι η τέλεια συντροφιά για αυτούς που χαίρονται τη ζωή στη θάλασσα το καλοκαίρι ή βρίσκουν απόλαυση στην ιδέα της υπαίθριας φρεσκάδας και ενέργειας.
NAUTICA BLUE*

Η σειρά αποτελείται από δύο προϊόντα:
•Eau De Toilette 50ml
•Deodorant Spray 150ml