Gloomaway™ Collection Προϊόντα σώματος και μπάνιου

Όλοι χρειάζονται τόνωση και αναζωογόνηση ξανά και ξανά. Για το λόγο αυτό η Origins είναι χαρούμενη που σας παρουσιάζει τη συλλογή προϊόντων Gloomaway™, θεραπείες σώματος και μπάνιου που είναι σχεδιασμένες για να φωτίσουν τη μέρα σας και να ζωντανέψουν το πνεύμα σας. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν αιθέριο έλαιο από Γκρέιπφρουτ συνδυασμένο με Μέντα και Γλυκό Πορτοκάλι. Το αιθέριο έλαιο από Γκρέιπφρουτ βρέθηκε πριν 300 χρόνια στα τροπικά νησιά Barbados και χρησιμοποιείται σήμερα από αρωματοθεραπευτές για να αντιμετωπίσουν την κούραση και να δημιουργήσουν ένα ήρεμο, ευχάριστο και ισορροπημένο περιβάλλον.

Η συλλογή Gloomaway™ περιλαμβάνει:

Gloomaway™
Αφροντούς και αφρόλουτρο με άρωμα Γκρέιπφρουτ

Το προϊόν αυτό ανεβάζει τη διάθεσή σας. Συνδυάζει δύο προϊόντα, αφροντούς και αφρόλουτρο μαζί. Όταν το εφαρμόζετε σε υγρή επιδερμίδα ή όταν το βάζετε σε γεμάτη μπανιέρα, δημιουργεί έναν υπέροχο και ευωδιαστό αφρό. Με το άρωμα του Γκρέιπφρουτ, της Μέντας και του Γλυκού Πορτοκαλιού, βγαίνετε από το μπάνιο με καθαρό σώμα και μυαλό.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 22,50 €

Gloomaway™
Απολέπιση σώματος με άρωμα Γκρέιπφρουτ

Μερικές φορές ένα μπάνο από μόνο του δεν είναι αρκετό. Εκτός από τα απολεπιστικά στοιχεία από Φοίνικα και Καρύδα, το προϊόν απολέπισης σώματος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα με τους αλεσμένους σπόρους από βερύκοκο. Η επιδερμίδα γίνεται απαλή, λεία και γλυκά αρωματισμένη.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 18,00 €

Gloomaway™
Κρέμα Σώματος με άρωμα Γκρέιπφρουτ

Αυτή η πλούσια κρέμα σώματος ολοκληρώνει το ντους σας και την εμπειρία του μπάνιου προσφέροντας ένα βαθιά ενυδατικό στρώμα στην επιδερμίδα σας. Με ενυδατικό λάδι, καρπό από Σταφύλι, πίτουρα Ρυζιού και έλαια από πυρήνα Βερύκοκου, περικλείει το σώμα με ένα κουκούλι υγρασίας και επιμηκύνει την αναζωογονητική εμπειρία για πολύ ώρα μετά την εφαρμογή.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 26,00 €

Τα αιθέρια έλαια περιλαμβάνουν:

Γκρέιπφρουτ Το αιθέριο έλαιο εξάγεται από τη φλούδα του Γκρέιπφρουτ. Προσφέρει ένα άρωμα αναζωογονητικό που βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους.

Μέντα Η μέντα ανήκει στην ίδια οικογένεια με το Δυόσμο και χρησιμοποιείεται συχνά ως συστατικό σε τσάι από βότανα. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικά έλαια και έχει υπέροχο και δροσερό άρωμα.

Γλυκό Πορτοκάλι Εξάγεται από τα φύλλα του Citrus Aurantium. Το έλαιο πορτοκαλιού είναι γνωστό για τις ιδιοτητές του στην καταπολέμηση του άγχους καθώς και στα τονωτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στην επιδερμίδα.

Η συλλογή Gloomaway™ είναι ήδη διαθέσιμη στο κατάστημα λιανικής της Origins, Τσακάλωφ 15, Κολωνάκι.

H Origins παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ το 1990, ενώ λανσαρίστηκε διεθνώς το 1991. Πωλείται σε περισσότερες από 27 χώρες περιλαμβάνοντας το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστρία, την Γερμανία, την Ελβετία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Σουδία, την Ελλάδα, την Ιαπωνία, το Χονγκ – Κονγκ, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Κορέα, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες.