Πάμε για spa στο Καρπενήσι!

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Χαλαρώστε, ανανεωθείτε, ξεκουραστείτε, πάρτε δυνάμεις για να συνεχίσετε. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του S.P.A. στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ, στο Καρπενήσι ! Το Hotel Spa Montana ανήκει στην κατηγορία των Luxury Hotels και αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία «Αγαπημένο ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής», στην πρόσφατη βράβευση ξενοδοχείων από την «Philoxenia».

Το Hotel spa MONTANA βρίσκεται σε υψόμετρο 1250 μέτρων σε απόσταση 5 λεπτών από την πόλη του Καρπενησίου και 10 λεπτών από το Χιονοδρομικό Κέντρο. Διαθέτει υψηλής ποιότητας προσφερόμενες υπηρεσίες και σας εγγυάται μια αξέχαστη διαμονή. Ανανεωθείτε στο πλήρως εξοπλισμένο Health & Spa Center του ξενοδοχείου, επιλέγοντας διάφορα προγράμματα από θεραπείες και περιποιήσεις σώματος.

Στην τιμή του δωματίου συμπεριλαμβάνεται πρωινό (American Buffet), το Fitness Center του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις και εξοπλισμό όπως:

• Σύστημα Jet (Υδρομασάζ), Νεροκουρτίνα (για χαλάρωση), Σύστημα αντιστρόφου κολύμβησης

• Αίθουσα Γυμναστηρίου

• Αίθουσα Cavitonic (Οξυγόνωση)

• Κλειστό πάρκινγκ 150 αυτοκινήτων με εσωτερικό ανελκυστήρα προς όλους τους ορόφους.

Κοντά σας το εξειδικευμένο προσωπικό του Hotel spa ΜΟΝΤΑΝΑ, με την ποιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή σε ένα ιδανικό περιβάλλον, εξασφαλίζουν το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα για το σώμα σας, παρέχοντας υπηρεσίες περιποίησης, μυϊκής χαλάρωσης και ευεξίας.