Το Πανελλήνιο Σιρκουί Lipton Ice Tea 2008 ταξίδεψε στη Σαντορίνη

Στις 11–13 Ιουλίου, το Lipton Ice Tea, ως Μέγας Χορηγός του Πανελληνίου Σιρκουί Lipton Ice Tea 2008, ταξίδεψε στη Σαντορίνη, στον προτελευταίο προορισμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley ανδρών – γυναικών, που διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά η ΕΟΠΕ και χορηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Lipton Ice Tea.

Το πρόγραμμα του Πανελληνίου Σιρκουί Lipton Ice Tea 2008 περιλαμβάνει πέντε τουρνουά Masters εκ των οποίων τα τέσσερα ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Μύκονο, στη Ζάκυνθο, στην Κέρκυρα και στη Σαντορίνη. Η διοργάνωση θα κορυφωθεί στις 20 Ιουλίου, με τη διεξαγωγή των τελικών στην Κάλυμνο.

Το 4ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου Σιρκουί Lipton Ice Tea 2008 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Cayo Club στον Περίβολο της Σαντορίνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 600 θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλές αθλητικές επιδόσεις και θεαματικές φάσεις, ξεδιψώντας παράλληλα με Lipton Ice Tea. Τέλος, στο πλαίσιο του τουρνουά οργανώθηκε beach party στο Cayo Bar με τον Κώστα Ζήκο πίσω από τα decks.

Η Αριάδνη Καρπαθάκη, Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Lipton Ice Tea ανταποκρινόμενο στις νέες διαδεδομένες τάσεις, συνεχίζει να στηρίζει κάθε προσπάθεια προς ένα φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Το φετινό, έντονα «αθλητικό» καλοκαίρι, το Lipton Ice Tea βρίσκεται κοντά στους αθλητές, χαρίζοντάς τους φυσική δροσιά».