Εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα από τον όμιλο Γερολυμάτος

Ο κλάδος καλλυντικών της εταιρίας ΠΝΓ Γερολυμάτος ΑΕΒΕ διοργάνωσε άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα και την ομορφιά, με κύριους πρωταγωνιστές τους δύο μεγάλους Οίκους Κanebo και John Varvatos, την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008, στο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ομορφιάς από τον δημοσιογραφικό χώρο και στελέχη της εταιρίας ΠΝΓ και απόλαυσαν ένα όμορφο και αρμονικό πρωινό γεμάτο εκπλήξεις.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα χαλαρωτικό Yoga Session από την καταξιωμένη στο χώρο της, κα Όλγα Αλεξίου και στη συνέχεια ακολούθησαν οι παρουσιάσεις για τα νέα προϊόντα Sensai Intensive Recovery Concentrate από την Kanebo καθώς και του πρώτου γυναικείου signature αρώματος John Varvatos, από τα διοικητικά στελέχη που διαχειρίζονται τις μάρκες.

Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν το υπέροχο χορευτικό show που προσέφεραν στο κοινό η νικήτρια του So Υou Τhink Υou Can Dance, Έλενα Τσικιτίκου μαζί με την δίδυμη αδελφή της, Φένια Τσικιτίκου.

O Ομιλος Εταιρειών ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ διανέμει, αντιπροσωπεύει και παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διατηρώντας συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλες διεθνείς εταιρείες και αντιπροσωπεύοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με αποκλειστική διανομή, ο Όμιλος κατέχει κυρίαρχες θέσεις στους τομείς όπου δραστηριοποιείται. Εκτός από την διανομή και το marketing προϊόντων υγείας και ομορφιάς, ο Ομιλος ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ παρέχει υπηρεσίες Logistics και Facon. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περίπου στα 950 άτομα προσωπικό και αποτελείται από τις εξής επιχειρηματικές μονάδες: Φάρμακα, Καλλυντικά, OTC, Διαγνωστικά, Κτηνιατρικά, Προϊόντα Ευρείας Διανομής, Day Spa La Prairie Art of Beauty, Φαρμακαποθήκη ΓΕΡΟΛΦΑΡΜ και Services (Logistics και Facon) και η εταιρεία έρευνας & ανάπτυξης MEDEXIS.