Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap υποστήριξε το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κωφών ανδρών και γυναικών

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πάντα στα πλαίσια της συνεπούς αρωγής προς ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες, η Coca Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AYPA Active Cap υποστήριξαν το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κωφών ανδρών και γυναικών που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα από τις 2 έως τις 12 Ιουλίου 2008.

Για δέκα ημέρες η πόλη της Πάτρας βρέθηκε στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος και μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης μεταφέρθηκε παγκόσμια το μήνυμα ότι ο αθλητισμός αφορά όλους τους πολίτες του κόσμου, χωρίς διακρίσεις. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές ποδοσφαίρου από 16 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων συγκαταλέχθηκαν η Ελλάδα, η Γερμανία, η Ουκρανία, η Βενεζουέλα, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Νότιος Αφρική, η Αγγλία κ.α. Οι αθλητές των χωρών αυτών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την πρόκριση, προβάλλοντας παράλληλα τα υψηλά ιδανικά και τις πανανθρώπινες αξίες που η χώρα μας έχει εμπνεύσει στην Παγκόσμια κοινότητα μέσω του Ολυμπισμού.

Με συνεπή αρωγή στα τοπικά δρώμενα της Πάτρας, η Coca Cola Τρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AYPA Active Cap στάθηκαν στο πλάι των αθλητών και της τοπικής κοινωνίας, υποστηρίζοντας την διεξαγωγή αυτής της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης. Η στήριξη που πρόσφερε η Coca Cola Τρία Έψιλον, καθώς και οι άνθρωποι του τοπικού εργοστασίου της Πάτρας, επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της εταιρίας τόσο απέναντι στην πόλη της Πάτρας και τους πολίτες της, όσο και στην στήριξη σημαντικών αθλητικών γεγονότων.