
Υλικά
    Καστανή ζάχαρη 1/2 ποτήρι    
    Ανανάς 1 κουτί    
    Αυγά 3 τεμ    
    Ζάχαρη 1 ποτήρι    
    Βούτυρο 250 γρ λιωμένο    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ποτήρια    
    Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού    
    Βανίλια 1 τεμ    
    Γιαούρτι 1/2 ποτήρι    
    Χυμός ανανά 1/2 ποτήρι    
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε το τσέρκι μας και πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη παντού.Στρώνουμε τις φέτες του ανανά στην βάση. Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη καλά , προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα μας πάνω στις φέτες του ανανά.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τρυπάμε με ένα μαχαίρι κι αν η λεπίδα βγει καθαρή μόνο με υδρατμούς είναι έτοιμο. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά για να μην μας διαλυθεί, το γυρίζουμε ανάποδα πάνω σε μια σχάρα ή πιατέλα , βγάζουμε προσεκτικά το στεφάνι του τσέρκι και αν θέλουμε διακοσμούμε με κόκκινα κεράσια ανάμεσα στις φέτες ανανά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/
